Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kimwoolee kullanıcısının son içeriği

1. K

RVGL mi SuperTuxKart mı bence hangisi?

Yarış oyunu bakıyorum da RVGL ile SuperTuxKart gözüme çarptı. İkisi de bedava, bu çok iyi. Ama hangisi bana daha çok hitap eder bilemedim. RVGL biraz daha gerçekçi gibi duruyor, SuperTuxKart ise daha çizgi film tarzı. Eğlence mi arıyorum yoksa daha ciddi bir yarış deneyimi mi karar veremedim...
  2. K

Sia Kill and Run şarkısı ne anlatıyor?

Sia'nın Kill and Run şarkısını dinliyorum da, sözleri biraz karanlık geldi. Şarkı sanki bir suç ortaklığından, birlikte kaçmaktan bahsediyor gibi. Tam olarak ne anlama geldiğini çözemedim. Daha önce dinleyen var mı? Sizce şarkının hikayesi ne? Bir film için yapılmış galiba, o filmin konusuyla mı...
  3. K

Ontario Pizzaları Yenilmez Mi?

Ya ben anlamıyorum bu Ontario'daki pizza olayını. Nereye gitsem aynı tat, aynı hamur. Sanki bütün pizzacılar aynı yerden malzeme alıyor. Geçen hafta bir mekanda denedim, hamur bildiğin karton gibiydi. Sosu da ekşimsi, hiç beğenmedim. Arkadaşla gittik, o da aynı şeyi söyledi. Daha önce de farklı...
  4. K

Çin Roketi Köye Düştü Panik Yaşandı mı?

Az önce bir haber okudum, Çin'e ait bir roket parçası köye düşmüş galiba. Köylüler de korkudan kaçmışlar diye yazıyor. Böyle şeyler nasıl olabiliyor ya? Roketler kontrolden mi çıkıyor? Daha önce de böyle şeyler olmuş muydu? Umarım kimseye bir şey olmamıştır. Bu durum biraz ürkütücü değil mi...
  5. K

USB-C Bağlantılı GPU’lar Ekran Kartında SSD Kullanımı ile Yeni Bir Dönem Başlatıyor

Ahşap kaplama biraz abartı gibi geldi 🤔 ama USB-C bağlantılı SSD'li ekran kartı fikri geleceğin bilgisayarlarına işaret ediyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri