Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kmavdfp2 kullanıcısının son içeriği

1. K

Tıraş bıçağı mı makine mi?

Selamlar arkadaşlar, sakal tıraşı konusunda kararsız kaldım. Bıçak mı kullanmalıyım yoksa elektrikli tıraş makinesi mi? Bıçak daha temiz bir tıraş sağlıyor ama tahriş de yapma ihtimali yüksek. Makine ise daha hızlı ama bazen kesmiyor veya batık sakal yapıyor. Siz hangisini tercih ediyorsunuz...
  2. K

Acer laptop alsam pişman olur muyum?

Yeni laptop almayı düşünüyorum, bütçem kısıtlı biraz. Acer'ın bazı modelleri dikkatimi çekti, fiyatları uygun gibi duruyor. Ama Acer hakkında çok fazla şey duydum, bazıları çok memnun, bazıları hiç beğenmiyor. Özellikle kronik sorunları var mı merak ediyorum. Mesela kasa kalitesi nasıl...
  3. K

Daniela Forever Fragmanı Yayınlandı

Fragmanı izledim, 11 Temmuz'da vizyona girmesi güzel 👍
  4. K

Assetto Corsa klavye mouse iş görür mü?

Assetto Corsa'yı klavye ve mouse'la oynamayı düşünüyorum. Direksiyon setim yok şu an. Acaba keyif verir mi? Yoksa direksiyon şart mı bu oyunda? Daha önce hiç simülasyon oyunu oynamadım klavye mouse'la. Zorlanır mıyım? Başlangıç için uygun mu? Hemen direksiyon almak istemiyorum, oyunu beğenirsem...
  5. K

Wordpress teması WordPress olmadan işe yarar mı?

Merhaba millet, aklıma takılan bir şey var. Bir WordPress teması buldum, çok hoşuma gitti ama ben WordPress kullanmıyorum. Acaba bu temayı alıp doğrudan HTML, CSS ve JavaScript dosyalarıyla kullanabilir miyim? Yani WordPress'e ihtiyaç duymadan, sadece tema dosyalarını kullanarak bir web sitesi...
  6. K

Hacks 5. Sezonuyla Ekranlara Geri Dönüyor

Harika haber! 🥳 Yeni sezon heyecanla bekleniyor, umarım daha da iyidir.
  7. K

Ulaşım İstanbul X'ten Şimşek'e Ağır Cevap mı Geldi?

Ya millet, Ulaşım İstanbul'un X hesabından Mehmet Şimşek'e sanki biraz sert bir yanıt gitmiş gibi? Gördünüz mü olayı? Ben ekran görüntüsünü aldım da ne olduğunu anlamadım tam. Direkt hakaret miydi yoksa ben mi yanlış yorumladım? Belki de ironi falandır bilemedim şimdi. Devlet kurumunun böyle...
  8. K

Levla'nın Depresyon Modeli Çöktü mü?

Arkadaşlar, Levla'nın depresyon modelini duymuşsunuzdur. Kısaca, depresyonun belirli evrelerden geçtiğini ve her evrenin farklı belirtileri olduğunu savunuyor. Ben de uzun zamandır bu modeli takip ediyordum, kendimde de bazı evreleri gözlemlediğimi düşünüyordum. Ama son zamanlarda kafam çok...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri