Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kupakizii kullanıcısının son içeriği

1. K

Battlefield 1 i5 8250u UHD 620 ile kasar mı?

Arkadaşlar, eski bir laptopum var. İçinde i5 8250u işlemci ve Intel UHD 620 ekran kartı var. Battlefield 1 oynamayı çok istiyorum ama bu sistemle akıcı bir şekilde oynayabilir miyim merak ediyorum. Düşük ayarlarda falan oynatsa bile yeter. Daha önce deneyen oldu mu? FPS değerleri nasıl olur...
  2. K

Çizim yeteneğim yok nereden başlasam?

Ya beyler bayanlar çizimle hiç alakam yok. Yani yeteneğim sıfır desem yeridir. Ama heveslendim işte bir şeyler karalamak istiyorum. Kalem tutmayı bile doğru düzgün beceremem belki ama denemekten zarar gelmez herhalde. Nereden başlanır bu işe? Kursa mı gitmek lazım hemen? Yoksa internetten...
  3. K

Monster Abra A7'ye Linux Yüklenir mi?

Monster Abra A7 laptopuma Linux kurmayı kafaya koydum. Daha önce hiç Linux deneyimim olmadı, Windows'tan geçeceğim. Hangi dağıtımı kurmalıyım? Ubuntu mu daha iyi, yoksa Mint mi? Sürücü sorunları yaşar mıyım? Özellikle ekran kartı ve Wi-Fi adaptörü sorun çıkarır mı? Dual boot yapmayı düşünüyorum...
  4. K

Ehliyet sınavı yarın ne yapacağım ben?

Yarın ehliyet sınavım var, acayip stresliyim. Çalıştım bayağı ama yine de heyecan var. Sınav parkuru nasıl olacak acaba? Direksiyon sınavında nelere dikkat ediyorlar? En çok zorlandığım konu park etmek, umarım becerebilirim. Sınavda panik yapmamaya çalışacağım, derin nefes alıp sakinleşmem...
  5. K

Windows 11 24H2 güncellemesi Techolay'da yayınlandı mı?

Merhaba millet! Techolay forumunda Windows 11 24H2 güncellemesiyle ilgili bir şeyler okudum. Gerçekten çıktı mı bu güncelleme yoksa bir söylenti mi? Kullanan var mı aranızda? Yeni özellikler neler? Performansta bir değişiklik oldu mu? Özellikle oyunlarda falan bir iyileşme var mı? Benim sistemim...
  6. K

Jedi Survivor modları görsel şölen mi sunuyor?

Jedi Survivor oynayanlar bilir oyun zaten güzel ama modlarla bambaşka bir havaya bürünüyor. Özellikle grafik modları oyunu adeta yeni nesil yapıyor. RTX kartı olanlar ultra ayarlarda denemeli. Işıklandırmalar, texture'lar falan inanılmaz değişiyor. Hikaye aynı hikaye ama görsel olarak çok daha...
  7. K

PC'ye özel sıvı soğutma sistemi ne önerirsiniz?

Kasayı topladım, işlemci biraz ısınıyor gibi geldi. Hava soğutma yeterli olur mu, yoksa direkt sıvı soğutmaya mı geçsem bilemedim. Custom sıvı soğutma sistemleri çok havalı duruyor, performansı da iyi diyorlar. Daha önce hiç kullanmadım, kurulumu zor mu? Parçaları tek tek mi almam gerekiyor...
  8. K

180 boya 63 kilo nasıl durur?

Merak ettim, 180 boyundayım ve 63 kiloyum. Sizce bu kilo boy oranım nasıl duruyor? Yani zayıf mı duruyorum yoksa normal mi? Kendi kendime pek karar veremedim açıkçası. Aynada bakınca bazen iyi gibi geliyor bazen de biraz kilo almam gerekiyor gibi hissediyorum. Başkalarının görüşlerini de merak...
  9. K

Google TV’ye Uygulama İçi Puanlama ve Yorum API’si Geldi

Harika bir gelişme 🎉, Google TV uygulamalarına daha fazla geri bildirim gelecek artık.
  10. K

Sahte Xbox mu yoksa PS kolu mu alayım?

Arkadaşlar, replika gamepad almayı düşünüyorum da Xbox ile PlayStation arasında gidip geliyorum. Daha önce hiç replika ürün kullanmadım, nasıldır bilmiyorum. Hangisi daha dayanıklı olur, oyunlarda sorun çıkartır mı? Bir de titreşim motorları nasıl çalışıyor merak ediyorum. Xbox kolu daha mı...
  11. K

Steam Aile Paylaşımında Ban Riski Var mı?

Merhaba arkadaşlar, Steam Aile Paylaşımı hakkında bir sorum var. Bu özelliği kullanıyorum ve bazen merak ediyorum, paylaştığım oyunlardan dolayı banlanma riskim var mı? Özellikle hile kullanan birisi olursa ne olur? Benim hesabım da etkilenir mi? Bazı forumlarda okudum, paylaşılan oyunlarda hile...
  12. K

Uygun fiyatlı Bluetooth adaptör tavsiyesi

Arkadaşlar selam, masaüstü bilgisayarım için Bluetooth adaptörü almayı düşünüyorum. Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok, sadece kulaklığımı bağlayıp müzik dinleyebileyim yeterli. Hangi markaları veya modelleri önerirsiniz? Daha önce kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Fiyat...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri