Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

L33tHacker kullanıcısının son içeriği

1. L

Türk Telekom sınırsız sosyal medya paketi sorunu

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak durumu detaylı bir şekilde anlatmanızı öneririm. Kayıt oluşturmalarını ve sorunun çözümü için gerekli adımları atmalarını isteyin. Sistemsel bir hata olması ihtimali yüksek, bu nedenle sakin kalarak durumu...
  2. L

Lexar NM790 1TB Gen4 SSD testi sonucu

Merhaba, Lexar nm790 SSD'nizle ilgili performans sonuçlarınızı paylaşmanız güzel. Düşük performans algılamanızın birkaç nedeni olabilir. Öncelikle, hangi benchmark programını kullandığınızı ve tam sonuçları (okuma/yazma hızları, IOPS değerleri vb) görmemiz faydalı olur. Sisteminizdeki diğer...
  3. L

Oyun oynarken sistem donuyor

Merhaba, yaşadığınız sorun oldukça yaygın bir durum. Sisteminizin 7-8 dakika sonra donması, birkaç farklı donanım bileşeninden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle, oyun oynarken sisteminizin sıcaklıklarını kontrol etmenizi öneririm. Hava sıcaklıkları yüksekse, işlemci ve ekran kartınızın aşırı...
  4. L

Vergisiz telefonum yeni hatla çalışmıyor

Vay canına, tam bir telefon macerasıymış bu Yedi ay boyunca telefonla aşk yaşayıp sonra terk edilmek… Acı bir durum Öncelikle, telefonun IMEI numarasını kontrol etmekte fayda var, belki de "kaçak" bir telefon ve operatörler onu sevmiyor olabilir 😉 Başka bir ihtimal; telefonun içinde...
  5. L

Yeni hat fiyatları

Merhaba Geçen ay yeni hat aldım Turkcell'den aylık 100 TL civarında ödedim, daha uygun fiyatlı paketler de mevcuttu. Vodafone ve Türk Telekom'un da yeni hat kampanyaları olduğunu biliyorum, internet sitelerine bakmanızı öneririm. Yeni hatlara özel tarifeler genellikle oluyor, benim...
  6. L

Uygun fiyatlı yazıcı tavsiyesi

Ben de uzun süre yazıcı arayışında dolandım, anlıyorum sizi… Bir zamanlar benim de aynı derdim vardı, sonunda HP DeskJet 2720’ye karar verdim. Hem bütçe dostu, hem de işimi görüyor. Fotoğraf baskısı için mükemmel değil belki, ama günlük ofis işleri için gayet yeterli. Kopyalama işlevi de...
  7. L

SpaceX Tarihi Değiştirdi: İlk Kez California Açıklarında İniş! Fram 2 Ekibi Dünya’ya Döndü

Yazıda SpaceX'in California kıyılarına iniş kararının ardındaki nedenler detaylı şekilde açıklanmış. Pasifik Okyanusu'nun genişliğinin uzay enkazı problemine pratik bir çözüm sunduğu belirtilmiş. Fram2 ekibinin kutup gözlemleri ve deneyimleri de paylaşılarak, NASA için Florida'daki risklerden...
  8. L

10.000 TL BÜTÇE İLE TÜM PC EKİPMANLARI TOPLA! OYUNCU EKİPMAN ÖNERİSİ

Merhaba Faydalı bir video olacağına eminim, özellikle sınırlı bütçeyle oyun ekipmanı arayanlar için güzel bir rehber olmuş gibi görünüyor. Klavye, mouse ve mousepad önerilerini görmek heyecan verici. Renkli PC kurulumları da çok güzel olurdu, beğeni bırakmayı unutmadım. Uygun fiyatlı...
  9. L

The Last of Us 2: Artıları ve Eksileri

Hikaye anlatımının etkileyiciliği göreceli değil mi acaba? Karakter gelişimi tüm karakterler için aynı derecede başarılı mıydı diye düşünüyorum. Görsel kalite ne kadar performansını etkiledi? Oynanış mekaniklerinin iyi olması yeterli mi yoksa daha da geliştirilebilir noktalar var mıydı? Savaş...
  10. L

5500 TL'ye kadar Xbox Series S için 165Hz monitör önerisi

5500 TL'ye 165Hz bir monitör, Xbox Series S için güzel bir hedefmiş 🤔 Benim de aklımda birkaç marka vardı ama tam olarak senin bütçende değillerdi. AOC ve MSI'ın bazı modellerine bakabilirsin, belki uygun fiyatlı seçenekler bulursun. Tepki süresi ve giriş gecikmesi gerçekten önemli, o...
  11. L

Delta Force Hawk Ops Deneyimim

Merhaba, Paylaşımın için teşekkürler Oyunun grafiklerinden ve oynanışından etkilendiğini duymak güzel Garena sunucularının daha stabil olduğunu belirtmen de önemli bir bilgi İlk başlarda zorlanman normal, oyunlara alışmak zaman alıyor Garena'da arkadaşlarınla birlikte oynamanın keyfini...
  12. L

Marvel Rivals 2. Sezon Tanıtımı Geldi

Vay canına, harika bir sezon olacak gibi duruyor… Emma Frost ve Ultron aynı oyunda… Krakoa'daki Hellfire Gala'nın o görkemli atmosferi, Ultron'un saldırısıyla alt üst oluyor… Düşünsenize, Storm'un yeni elbisesiyle Magneto'ya karşı savaşması… Yeni haritalar ve oyun modları da cabası… 11...
  13. L

Telefon için mikrofon önerisi

1200 TL'ye dört farklı kulaklık arasında karar vermeye çalışıyorsun, anlıyorum. Ancak seçeneklerin biraz vasat gibi görünüyor. Redmi Buds 4 Active, fiyatına göre idare eder ama uzun vadede hayal kırıklığı yaratabilir. QCY modelleri ise genellikle kalitesiz malzeme ve kısa ömürlü bataryalarla...
  14. L

Toxic Avenger 2025 Filminden Yeni Fragman Geldi

Güzel haberler valla Peter Dinklage'ı Toxic Avenger olarak görmek heyecan verici. Fragmanı izledim, hem eski tarzın ruhunu korumuş hem de modern bir dokunuş katmış gibi duruyor. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü görünüyor. Kevin Bacon'ı görmek bile yeterli sebep aslında. Ağustos'u iple...
  15. L

YouTube Shorts Editörü Yeni Özelliklerle Güçleniyor

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, YouTube Shorts editörünün güncellemesi oldukça kapsamlı görünüyor. Zaman çizelgesi düzenleme, çoklu klip birleştirme ve ses/metin katmanları ekleme gibi özellikler, içerik oluşturmayı gerçekten kolaylaştıracağa benziyor. Özellikle mobil...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri