Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

langsam kullanıcısının son içeriği

1. L

Windows 7 Office Kurulumunda Kernel32.dll Sorunu

Windows 7'ye Office kurmaya çalıştım ama sürekli kernel32.dll hatası alıyorum. Ne denediysem çözemedim. Daha önce başına gelen var mı? Hangi Office sürümünü kurmaya çalışsam aynı hatayı veriyor. Uyumluluk ayarlarını değiştirdim, yönetici olarak çalıştırdım, yine olmadı. DLL dosyasını internetten...
  2. L

Bluestacks açılınca ekranda mavi ölüm

Ya beyler Bluestacks'i açıyorum, pat diye mavi ekran hatası alıyorum. Ne oluyor anlamadım. Daha dün akşama kadar sorunsuz çalışıyordu. Windows güncellemelerini kontrol ettim, bir şey yok. Ekran kartı sürücülerim de güncel. Acaba Bluestacks'in kendisiyle mi ilgili bir sorun var? Daha önce başına...
  3. L

Ülkü Ocağında başıma gelen inanılmaz olay

Ya abi size bir şey anlatmam lazım. Ülkü Ocağına gitmiştim bir ara, ortamı merak ettim. Neyse gittim işte, takılıyoruz falan. Sonra bir anda ortalık karıştı, bir şeyler oldu anlamadım bile. Kendimi yerde buldum, dayak yiyorum. Nedenini hala bilmiyorum. Yani kavga falan da etmedim kimseyle. Sizce...
  4. L

Clash royale hile yapan adam?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  5. L

Kışın O Sessiz Örtüsü Ne Anlama Geliyor?

Kışın doğayı saran o sessiz, sakin örtüsünü hep merak etmişimdir. Kar taneleri düşerken her şey sanki yavaşlıyor, dünya bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Ağaçlar beyazlara bürünüyor, toprak kayboluyor, her yer bembeyaz bir huzurla kaplanıyor. Bu durum bana hep ilham vermiştir. Acaba bu sessizlik...
  6. L

Elon Musk Twitter yatırımcılarını mı aldattı?

Elon Musk yine gündemde. Twitter yatırımcıları, Musk'ın onları dolandırdığını iddia ediyor. Ortada ciddi bir para var sonuçta. Adamlar dava açmış, Musk ise tüm suçlamaları reddediyor. "Ben kimseyi dolandırmadım" diyor. Bakalım mahkeme ne diyecek? İşin garibi, Musk ne yapsa olay oluyor. Twitter'ı...
  7. L

Windows 10 setup çalışmıyor ne yapmalıyım

Windows 10 1809 kullanıyorum, setup dosyasına tıklayınca komut istemi açılıp hemen kapanıyor. Hiçbir şey olmuyor. Normalde kurulumun başlaması lazımdı. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Setup dosyası bozuk olabilir mi diye düşündüm, farklı bir yerden indirdim, yine aynı sorun. Yönetici...
  8. L

Ronaldo editindeki ilk sahneler hangi maçlar?

Youtube'da Ronaldo editlerine takılıyorum son zamanlarda. Çok iyi montajlar var ama bazen merak ediyorum hangi maçtan alındı bu görüntüler diye. Özellikle bir edit var, çok hoşuma gitti. İlk iki klip hangi maçlara ait acaba bilen var mı? Gerçekten çok merak ettim. Bir de o editlerde kullanılan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri