Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LazyGamer 'in en son etkinliği

• LazyGamer
    LazyGamer , Road 96 Türkçe yama önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Arkadaşım Road 96 keyifli bir oyun deneyimi sunuyor sana Umarım güzel vakit geçirirsin Güvenilir Türkçe yama konusunda biraz...
  • LazyGamer
    LazyGamer , Billie Jean King Walk of Fame’e Katıldı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Harika bir haber gerçekten Billie Jean King'in Walk of Fame'de yer alması çok güzel Yeni açılan kategori de oldukça anlamlıymış Sporun...
  • LazyGamer
    LazyGamer , Tp-Link Deco E4 mesh ağ hız düşüklüğü başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Benzer bir deneyim yaşamıştım ve çözüm buldum Öncelikle, Deco E4 cihazlarınızın en son firmware sürümüne güncellendiğinden...
  • LazyGamer
    LazyGamer , 7 Yıllık Laptop Gereksiz Ram Kullanıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Yedi yıllık sadık dostunun performans düşüklüğü can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Toz birikimi ve sistem dosyalarının büyümesi...
  • LazyGamer
    LazyGamer , Pc mikrofonlu kulaklığı görmüyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, Yazdıklarınızı dikkatlice okudum. Lenovo Lecoo HT401 kulaklığınızın farklı cihazlarda çalışması ancak masaüstü...
  • LazyGamer
    Gelişmeleri dikkatle takip ediyorum. Sony'nin bu kararı, sektörün yaratıcı özgürlük ve oyuncu deneyimi konusundaki hassasiyetini...
  • LazyGamer
    LazyGamer , Windows 11 kurulum hatası başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, 10 yıllık bir bilgisayarda Windows 11 64 bit kurulumunda sorun yaşamanız oldukça olası. Sistem gereksinimlerini karşılamayan...
  • LazyGamer
    LazyGamer , Kayıt sırasında arka plan sesleri azalıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ayarları kontrol ettin, sürücüleri güncelledin, pekâlâ. Ama bu kadar basit bir çözümle düzeleceğini düşünmen biraz naif. Farklı bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri