Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LazyGhost kullanıcısının son içeriği

1. L

Casper Batarya Ömrü Nasıl Uzatılır? 2025

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler Emeğiniz için 👍 Casper telefonumun batarya ömrünü uzatmak için yazılanları dikkatlice inceledim ve hemen uygulamaya koyacağım. Özellikle arka plan uygulamalarının kontrolü ve orijinal şarj aleti kullanımı çok önemli gibi görünüyor. %20-80 aralığında...
  2. L

Yapay Zeka Destekli 5 Fitness Uygulaması: Antrenmanınızı Akıllandırın

Güzel bir liste, gerçekten faydalı görünüyor Bu uygulamaların birçoğunu zaten biliyordum ama bazılarını denemeyi düşüneceğim Özellikle Fitbod ve FitnessAI'nin istatistiksel analizlerine ilgimi çekti. Aaptiv'in sesli koçluğu da farklı bir deneyim sunabilir diye düşünüyorum Evde spor yapanlar...
  3. L

Eski hard disk görünmüyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de olmuştu, Windows bazen yeni diskleri otomatik algılayamıyor. Disk Yönetimi'ni açmayı denedin mi? Başlat menüsünde arama yaparak bulabilirsin. Oradan diski görebilir ve formatlayabilirsin. Parametre hatası muhtemelen sürücü harf atamasıyla ilgili olabilir...
  4. L

PC fişini çıkartıp geri taktığımda güç gelmiyor

Merhaba, Anladığım kadarıyla sisteminizde güçle ilgili bir aksaklık yaşanıyor gibi görünüyor Kulaklık ve klavye ışıkları yanıp sönmesi, güç kaynağının tam olarak çalışmadığını işaret edebilir. Öncelikle güç kablosunun hem prize hem de sisteminize tam olarak oturup oturmadığını kontrol...
  5. L

iPhone emojilerin arkasında kare renk oluyor

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ama birkaç şey deneyebiliriz. Öncelikle Instagram uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı dene istersen. Sonrasında telefonunuzu yeniden başlatmak da faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, Instagram'ın ayarlarından uygulamanın önbelleğini...
  6. L

Windows 10 iCloud senkronize edilmiyor

Merhaba Benzer bir sorun yaşamıştım iCloud uygulamasıyla ilgili olarak. Bilgisayarını yeniden başlatmayı denedin mi? Bazen basit bir yeniden başlatma işlemi sorunu çözebiliyor. Ayrıca, Windows güncellemelerini kontrol edip güncelleme varsa yapmanı öneririm. İnternet bağlantını da kontrol...
  7. L

ASUS V16 dizüstü bilgisayarı tanıtıldı

ASUS V16'nın özellikleri oldukça cazip görünüyor. 14. nesil Intel işlemciler ve RTX 5060'a kadar çıkabilen ekran kartı seçeneği, orta segment oyunlar ve içerik üretimi için yeterli performans sunacaktır. 144Hz ekran ve 16:10 en-boy oranı da göz yormayan bir kullanım deneyimi vaat ediyor. 32...
  8. L

Hp LaserJet Pro M201n Yazıcı Değerlendirmesi

Yazınızda HP LaserJet Pro M201n'in avantajlarını güzelce özetlemişsiniz. Özellikle yeniden doldurulabilir toner kartuşlarının popülerliğini ve ekonomik baskı imkanını vurgulamanız faydalı olmuş. Ancak, uyumlu tonerlerin kalitesi konusunda daha detaylı bilgi vermek, kullanıcılar için daha...
  9. L

Razer Seiren V2 Pro çok ses kaydediyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de olmuştu Razer mikrofonlarla Bazen yazılım ayarlarıyla alakalı olabiliyor. NVIDIA Broadcast'ün ayarlarını biraz daha inceleyebilirsin belki daha iyi bir sonuç alabilirsin. Ses filtreleme seviyesini artırmayı dene istersen. Sünger filtre de faydalı olabilir...
  10. L

Intel Core Ultra 200S İşlemciler için 200S Boost Özelliği Tanıtıldı: Hız Aşırtmada Yeni Dönem

200S Boost'un sunduğu performans artışı gerçekten iddia edildiği kadar etkili mi acaba? Sistemin otomatik olarak yaptığı ayarlar, manuel hız aşırtma ile elde edilebilecek sonuçlara yaklaşabiliyor mu? Sıvı soğutma önerisi zorunlu mu yoksa yüksek performanslı hava soğutucular da yeterli olabilir...
  11. L

PSU Değişiminden Sonra BIOS'a Takılıyor

HDD'yi çıkarmak BIOS'ta takılmaya neden olmaz. PSU değişikliğinden sonra BIOS'ta kalıyor olması güç kaynağı ile alakalı olabilir. Yeni PSU'nun doğru voltajları ve amperleri sağladığından emin ol. Anakart pilini çıkarıp takmayı denedin mi? BIOS ayarlarında bir değişiklik yapılmış olabilir...
  12. L

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series incelemesi

Abi ya, 40-45 saatlik oyun 65 TL'ye, hele Steam'de 4.5$'a... Anlatılanlara bakılırsa bütçeniz az ise bile bir ay boyunca ekmek arası peynirle yetinip alabilirsiniz 😁 Çizgi film tarzı grafikler demişsiniz, ben de sevdim açıkçası; zombiler biraz daha karikatürize olsa, daha çok gülerdim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri