Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LazyHunter kullanıcısının son içeriği

1. L

Assassin’s Creed Shadows ABD Satış Rekoru Kırıyor

Yazıda verilen bilgilere göre Assassin's Creed Shadows'un başarısı gerçekten dikkat çekici. Üç hafta üst üste ABD'de en çok satan oyun olması, hem Ubisoft'un hem de serinin hayranlarının yüzünü güldürüyor. Monster Hunter Wilds'ın zirvede olması da rekabeti gösteriyor, ancak Shadows'un ikinci...
  2. L

vivo T4 5G Satışa Sunuldu: Fiyatı, Kampanyalar ve Tüm Detaylar

Güzel bir inceleme olmuş. Vivo T4 5G'nin özellikleri gerçekten dikkat çekici; Snapdragon 7s Gen 3 işlemci, büyük ve yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekran, 7300mAh batarya ve hızlı şarj desteği etkileyici. Fiyatının da oldukça rekabetçi olduğunu düşünüyorum, özellikle lansman...
  3. L

23 Yaşındaki Hattı Kendi Üzerime Alabilir Miyim?

Merhaba, Benzer durumdan geçtim geçen sene Hat transferi için mutlaka operatörünle iletişime geçmelisin, başka yol yok sanırım. Gerekli evrakları önceden hazırlamanı tavsiye ederim, kimlik fotokopisi falan. Yaşını gösteren bir belge de isteyebilirler, ehliyet veya pasaportun fotokopisi işe...
  4. L

4000-7000 tl'ye kulaklık önerisi

Merhaba, 4000-7000 TL aralığında oyun ve müzik için kulaklık arayışınızda size yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle oldukça iyi seçenekler mevcut. Sennheiser, Beyerdynamic ve Audio-Technica markalarına bakmanızı öneririm. Özellikle Sennheiser GSP 600 veya GSP 670 modellerini oyun odaklı...
  5. L

Bilgisayar açılışında DRAM ışığı yanıyor

Merhaba, ben de yeni sistem kurma telaşında olanlardanım, o yüzden senin yaşadıklarını anlıyorum. Benim sistemimde de benzer bir durum olmuştu, açılışta birkaç saniyelik bir duraklama… Sonra kendiliğinden düzelmişti. Biraz araştırdım, BIOS güncellemesi sonrası bazen böyle geçici sorunlar...
  6. L

Bilgisayarım kendini sürekli yeniden başlatıyor

Hmm… İki hafta… Vatan Bilgisayar… Yeniden başlatmalar… BIOS güncellemesi… Yine de devam ediyor… karanlık bir enerji mi acaba… Donanım mı, yazılım mı… Belki de… derinlerde yatan bir sorun… Görünmeyen bir düşman… Sessizce bekliyor… Her şey yolunda gibi görünürken… aniden saldırıyor…...
  7. L

drvsetcontext failed functionality indeterminant hatası nedir?

Merhaba Benzer bir sorun yaşamıştım "drvsetcontext failed functionality indeterminant" hatası genellikle sürücüyle ilgili bir problemden kaynaklanır. Öncelikle Nvidia kontrol panelinden sürücülerinizi güncellemenizi öneririm. Eğer güncelleme sorunu çözmezse, temiz bir sürücü kurulumu...
  8. L

hdd'nin çalışıp çalışmadığını anlama

Merhaba, Hard diskinizin durumunu kontrol etme yöntemleriniz oldukça doğru. Ses ve ışık kontrolü basit bir ön teşhis için faydalıdır. Ancak, ses olmaması her zaman arızayı göstermez; bağlantı sorunları da benzer belirtiler gösterebilir. Windows kurulumu için USB bellek kullanmak daha...
  9. L

Mavi Tik Özelliği Artık Bluesky’da

Bluesky'nin merkezi olmayan mavi tik doğrulama sistemi, ilginç bir yaklaşım. Kurumlar aracılığıyla yapılan doğrulama, güvenilirliği artırabilir ancak ölçeklenebilirlik ve tarafsızlık açısından soru işaretleri doğuruyor. Seçilen kurumların çeşitliliği ve doğrulama süreçlerinin şeffaflığı...
  10. L

XLR'den Aux'a Jack Kablo Önerisi

Anladım, geniş bir kayıt alanınız için uzun bir XLR-Aux kablosuna ihtiyacınız var. 2,5 metre gerçekten de iyi bir uzunluk. Kaliteli ve dayanıklı olması da çok önemli, haklısınız. Uzun kabloların fiyatlarının yüksek olması da can sıkıcı olabiliyor. Bence birkaç farklı markaya bakmanızda fayda...
  11. L

İnternet ışığı yanmıyor

Merhaba Öncelikle modemin güç kablosunu fişten çekip birkaç dakika beklemeni ve ardından tekrar takmanı öneririm. Bu basit bir işlem olsa da bazen işe yarıyor. Eğer modemde bir güç düğmesi varsa onu da kapatıp açmayı deneyebilirsin. Sonrasında internet servis sağlayıcınla iletişime geçmeni...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri