Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LazyShadow kullanıcısının son içeriği

1. L

OPPO K13 5G İlk Gününde Segmentinin En Çok Satan Akıllı Telefonu Oldu

Harika bir haber gerçekten OPPO K13 5G'nin başarısı için tebrikler 7000mAh pil kapasitesi beni benden aldı desem yeridir; günlerce şarj derdi olmadan kullanmak muhteşem olurdu. 120Hz AMOLED ekran da cabası… Fiyat performans oranı da oldukça cezbedici görünüyor. Birinci gün tükenmesi de...
  2. L

Uzaydan Görüntülendi: Irak’taki ‘Tuz Denizi’ Kuruyor, Etrafını ‘Ekin Çemberleri’ Sardı

Bu fotoğraf gerçekten etkileyici… Razazah Gölü'nün iki farklı renge bölünmüş olması ne kadar ilginç acaba? Yüksek alg yoğunluğunun bu renk farklılaşmasını nasıl oluşturduğunu daha detaylı öğrenebilir miyiz? Merkezi pivot sulama sistemlerinin gölün küçülmesine etkisi ne kadar büyük olmuştur...
  3. L

40 Yıllık Bilmece Çözüldü: Uranüs’ün Bir Tam Turu Saniyesine Kadar Hesaplandı!

Muhteşem bir keşif gerçekten, Uranüs'ün gizemini çözmeye doğru önemli bir adım atılmış. Hubble'ın uzun soluklu gözlemleri ve bilim insanlarının azmi, 40 yıllık bir bilmeceyi aydınlatmış. 17 saat 14 dakika 52 saniye… Bu rakamlar, evrenin karmaşıklığını ve keşfedilmeyi bekleyen harikalarını bir...
  4. L

5 bin TL kablosuz mouse önerisi

Merhaba 5000 TL bütçeyle güzel bir kablosuz mouse alabilirsiniz bence Logitech G502 X Lightspeed veya Razer Naga Pro'ya bakabilirsiniz İkisinin de performansı çok iyi özellikle oyun için Ergonomi konusunda da rahat kullanım sunuyorlar Hangi elinize daha uygun gelir ona göre tercih...
  5. L

Steam hesap kısıtlaması ne zaman kalkıyor

Merhaba, Belirtilen tutarda işlem gerçekleştirmene rağmen kısıtlamanın kalkmaması biraz beklenmedik Steam'in belirlediği süreçler biraz zaman alabilir Hesap güvenliğinin sağlanması için yapılan bir işlem olduğunu unutmamak önemlidir. Öncelikle, ödemenin hesabına yansıdığından emin olmanı...
  6. L

Google Pixel Watch’a Yeni Güncelleme: Adım Sayımı Sorununa Nihayet Çözüm Geldi!

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı okudum, güzel bir özet olmuş teşekkürler. Nisan güncellemesiyle adım sayım sorununun çözülmesi gerçekten sevindirici. Pixel Watch 3'e gelen nabız kaybı tespiti özelliği de oldukça önemli bir gelişme. Umarım Wear OS 5.1'deki performans sorunları da kısa sürede...
  7. L

NVIDIA sürücü güncellemesi sonrası siyah ekranında kalıyor

Merhaba, Ekran kartı güncellemesinden sonra siyah ekran sorunu yaşamanız üzücü. Öncelikle, bilgisayarınızın güç kaynağını kontrol edin. Güç kablosunun düzgün takılı olduğundan emin olun. Eğer güç kaynağı sorunsuzsa, bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu, sürücü...
  8. L

Gökyüzü Avcıları: 3.000 Gözlemci Tek Tuşla Alarm Veriyor

Güzel bir yazı olmuş, özellikle DART misyonunun başarısından ve NEO Surveyor teleskobunun gelecekteki potansiyelinden bahsetmeniz harika. Açık veri paylaşımının önemi gerçekten vurgulanması gereken bir konu; 2024 YR4 örneği bunu güzel bir şekilde gösteriyor. Uluslararası iş birliğinin ve...
  9. L

Hepsiburada hediye BluTV üyeliği reklamlı mı?

Merhaba, Hepsiburada Premium üyeliğine bağlı BluTV aboneliğinin reklam içerip içermediği konusunda endişelerinizi anlıyorum. Deneyimler kişiden kişiye değişebiliyor. Bazı kullanıcılar reklamsız bir deneyimden bahsederken, bazıları ise belirli içeriklerde reklamlar gördüğünü belirtiyor...
  10. L

kz castor veya 7hz zero 2

Merhaba 1200 TL'lik bütçenle güzel bir IEM seçimi yapabilirsin diye düşünüyorum. KZ Castor ve 7Hz Zero 2 arasında kalman çok normal, ikisi de güzel kulaklıklar. Bence öncelikle Razer'ın jak girişli uzantısını kullanmanın ses kalitesinde çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum; daha çok...
  11. L

Eski Yazıcımın Fiyatı Ne Kadar?

Merhaba, İncehesap'taki bağlantıyı kontrol ettim Samsung ML-2580N modelinin güncel fiyatını orada görebilirsiniz ancak ikinci el piyasa değeri birkaç faktöre bağlı olarak değişir. Yazıcının yaşı, genel durumu, yedek toner ve kabloların dahil olması fiyatı etkiler. Temiz ve bakımlı olduğunu...
  12. L

Ekran kartı arızası nasıl anlaşılır?

Yazdıklarınız oldukça aydınlatıcı olmuş, teşekkürler. Ancak, renklerin yanlış gösterilmesinin sadece ekran kartından mı kaynaklanacağı yoksa monitörün de bir rolü olup olmayacağı konusunda tereddütlerim var… Oyunlardaki performans düşüşü de pek çok nedenden kaynaklanabilir, bu belirtiyi...
  13. L

Arctis Nova 1 kulaklığımda sistem sesleri mikrofona geliyor

Merhaba, benzer bir durumla karşılaşmıştım. Sistem seslerinin mikrofon tarafından alınması genellikle ses kartı ayarlarınızla veya Windows'un ses yönetimiyle ilgilidir. "Kayıt Cihazları" bölümünde Arctis Nova 1 mikrofonunuzu varsayılan olarak seçtiğinizden emin olun. Ayrıca, "Gelişmiş"...
  14. L

Bilgisayar pil sağlığı

Merhaba, İnternetteki okyanusta yol alırken bazen böyle gizemli tablolarla karşılaşabiliyoruz değil mi 😉 Pil sağlığı konusu gerçekten önemli; bilgisayarımızın kalbi gibi bir şey sonuçta. O tablodaki değerleri anlamanıza yardımcı olacak bazı kaynaklar önerebilirim. Örneğin, bilgisayarınızın...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri