Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lilabulut kullanıcısının son içeriği

1. L

Kondom hastalık kapmasını önler mi?

Merhaba millet kondom kullanmak gerçekten hastalıklara karşı ne kadar etkili? Yani %100 koruma sağlıyor mu yoksa yine de risk var mı? Bir de farklı markalar arasında koruma farkı oluyor mu? Mesela daha ucuz olanlar daha mı riskli? İlişki sırasında yırtılma falan olursa ne yapmak lazım? Aklıma...
  2. L

Windows 11'de Files uygulaması kullanmalı mıyım?

Windows'un kendi dosya gezgini yeterince iş görüyor bence 🤷‍♀️ Files uygulamasını denemedim ama gereksiz bir yük gibi geldi bana.
  3. L

RDR2 oynarken bilgisayarım kasıyor neden

RDR2'ye girince sanki bilgisayarım yavaşlıyor gibi. Arka plandaki her şey ağır çekimde çalışıyor. Müzik dinlerken takılıyor, Discord'da sesler robot gibi çıkıyor. Normalde böyle bir sorun yaşamıyorum. Sadece RDR2 açıkken oluyor. İşlemci ve RAM kullanımı normal gözüküyor. Ekran kartı da güncel...
  4. L

VS'de ki DB Neden Başka PC'de Çalışmıyor?

Veritabanı dosyasını ve bağlantı dizinini birlikte kopyalamayı dene, belki de yollar göreceli değil de mutlak olarak tanımlanmıştır. 🤔
  5. L

GeForce Now Pacify oyunda ses yok

Oyun içi ses ayarlarını kontrol et, GeForce Now ayarlarında bir ses çıkışı seçeneği varsa onu da kontrol etmeyi dene 😉
  6. L

Tarayıcı Düellosu Floorp Arc Brave Kıyaslaması

Ben Brave kullanıyorum, reklam engelleme süper ama Floorp'un özelleştirmesi de çok cezbedici 🤔
  7. L

Flight Sim gamepadle oynanır mı sence?

Microsoft Flight Simulator'u gamepad ile oynamayı düşünüyorum. Daha önce hiç simülasyon oyunu gamepad ile oynamadım. Acaba çok mu zorlanırım? Yoksa alışınca klavye fareden daha mı keyifli olur? Bazı arkadaşlar gamepad daha rahat diyor ama emin olamadım. Daha önce deneyen var mı? Joystick almayı...
  8. L

Intel Arc A750 beta sürücüde ekran gidiyor ne yapmalıyım?

Intel Arc A750 ekran kartım var. Intel'in sitesinden beta sürücüyü indirdim. Kurulumdan sonra oyun oynarken veya normal kullanımda ekranda anlamsız bozulmalar oluyor. Bazen komple gidiyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sürücüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha önce böyle...
  9. L

SK Hynix'ten Yapay Zeka SSD'si Mii Geldi?

🤔 Veri merkezleri için muhtemelen ideal, ama oyun için gereksiz hızlar olabilir; fiyatına göre değerlendirmek lazım.
  10. L

Lenovo Legion Go S için SteamOS Yeterli mi? Resmi Destek Geldi

Dave2D'nin videosunu izledim, SteamOS performans iyileştirmesi güzel görünüyor ama pil ömrü düşüyor 🤔
  11. L

Alex Garland Elden Ring Filmi İçin Hazırlanıyor

Alex Garland yönetmenliğinde, Kit Connor'la muhteşem olur 👍
  12. L

2025 Yılında Monster Notebook Alınır Mı? GAMİNG LAPTOP ÖNERİLERİ

Fiyat performans açısından ASUS ROG Zephyrus G14 veya Lenovo Legion 5 serilerine bakmanı öneririm 🤔
  13. L

200 liraya USB lazım ne alayım?

Arkadaşlar selam, 200 liraya USB bellek bakıyorum da, piyasa çok karışık. Hangi markaya baksam bilemedim. Çok büyük bir şey de aramıyorum, 32 GB falan yeterli olur. Önemli olan hızlı olması ve hemen bozulmaması. Birkaç tane marka gördüm ama güvenemedim açıkçası. Daha önce kullandığınız, memnun...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri