Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

limoncicekleriporti kullanıcısının son içeriği

1. L

CCleaner APK güvenilir mi Virustotal sonuçları ne diyor?

CCleaner'ın APK sürümünü indirmeyi düşünüyorum da, güvenilir mi acaba? Virustotal'da taratmış olan var mı hiç? Sonuçlar nasıl çıkıyor? Telefonu riske atmak istemiyorum, malum virüsler falan çok yaygın. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka...
  2. L

Elio Filminden Son Fragman Yayınlandı

Fragmanı izledim, 20 Haziran'da mutlaka sinemada izlerim 😊
  3. L

Fivem whitelist alımında neler sorulur?

Fivem'de whitelist sunuculara girmek istiyorum, başvuru yapacağım. Genelde ne gibi sorular soruyorlar, bilgisi olan var mı? Rol yapma yeteneği önemli midir? Karakter geçmişi falan hazırlamam gerekiyor mu? Daha önce hiç girmedim bu tarz sunuculara, biraz gerginim. Tavsiyelerinize açığım, nelere...
  4. L

PC'ye çift kulaklık takılır mı ya?

Merak ettiğim bir konu var, PC'ye aynı anda iki tane kulaklık bağlayabilir miyim? Bazen arkadaşımla film izlemek ya da oyun oynamak istediğimizde tek kulaklığı paylaşıyoruz ama rahat olmuyor. Bir tane daha kulaklık taksam ikimiz de ayrı ayrı ses alabilir miyiz? Ses kartıyla alakalı bir durum mu...
  5. L

Asus TUF F15 açılışta BIOS şifresi soruyor ne yapmalıyım?

Ya beyler laptopu açıyorum, direkt BIOS şifresi istiyor. Hiç ayarlamadım böyle bir şey. Asus TUF F15 kullanıyorum. Daha önce başına gelen var mı? Şifreyi nasıl sıfırlarım veya bu sorunu nasıl çözerim? BIOS'a da giremiyorum şifre yüzünden. Pilini çıkarıp beklesem işe yarar mı acaba? Garantiye...
  6. L

GM20'ye GM20 Pro Root Atılır mı?

Merhaba millet! Elimde GM20 var, aslında bayağı da memnunum. Ama GM20 Pro'nun root özelliklerini falan görünce, "Acaba benim GM20'ye de o root olayını yapsam mı?" diye düşünmeye başladım. Yani, donanım olarak çok farklılar mı bilmiyorum. Belki de GM20 Pro'daki root özelliklerini GM20'ye taşımak...
  7. L

i3 10100F için ekran kartı ne takılır?

Elimde i3 10100F işlemci var, bütçeme uygun ekran kartı arıyorum. Çok pahalı bir şey düşünmüyorum, orta seviye bir kart yeterli olur. Oyun oynayacağım ve biraz da video düzenleme yapacağım. RX 6600 ya da RTX 3050 gibi kartlar işimi görür mü? Başka önerileriniz varsa da açığım, marka takıntım...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri