Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lotus_flavo kullanıcısının son içeriği

1. L

Fifa 23 kariyer modunda transfer yok mu?

Fifa 23'te kariyer moduna başladım ama transfer teklifi falan gelmiyor. Oyuncularım çok iyi performans gösteriyor. Menajerlik itibarım da yüksek. Acaba bir ayarı mı kaçırdım ya da yapmam gereken bir şey mi var? Sezon sonuna geldim hala tık yok. Ne yapmam lazım?
  2. L

Chrome neden sürekli kasıyor ya?

Chrome'da video izlerken veya gezinirken sürekli takılmalar oluyor. Özellikle YouTube'da falan video izlerken çok sinir bozucu. Başka tarayıcılarda bu sorun yok, sadece Chrome'da var. Güncel sürümü kullanıyorum, eklentileri de kontrol ettim, alakasız olanları sildim. Bilgisayarım da çok eski...
  3. L

Zte zxhn h267a modem root şifresini bilen var mı?

Zte zxhn h267a modemim var, root erişimi sağlamam gerekiyor. İnternette biraz araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Default şifreleri denedim, işe yaramadı. Acaba bu modem için root şifresini bilen, daha önce denemiş olan var mı? Ya da farklı bir yöntemle root erişimi nasıl sağlayabilirim...
  4. L

Hangi telefonu önerirsiniz beyler

Telefon almam gerekiyor, kafam çok karışık. Android mi alsam, yoksa iPhone'a mı geçsem bilemiyorum. Daha önce hiç iPhone kullanmadım, o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası. Ama herkes çok memnun, kamerası falan çok iyi diyorlar. Android'de de seçenek çok fazla, hangi markaya baksam karar...
  5. L

A101 4 Temmuz bisikleti alınır mı?

A101'in 4 Temmuz kataloğunda bir bisiklet gördüm. Fiyatı uygun gibi duruyor ama kalitesi nasıldır bilemedim. Daha önce A101'den bisiklet alan var mı? Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Şehir içinde kullanmak için alacağım, çok profesyonel bir şey aramıyorum. Ama hemen dağılacak bir şey...
  6. L

35 Mbps için hangi modemi alsam?

Evdeki internet hızı 35 Mbps. Şu anki modemim eski ve yavaş. Yeni bir modem almayı düşünüyorum ama hangisi uygun olur bilemedim. Çok pahalı bir şey almam da gerekmiyor sanırım bu hıza. Kablosuz performansı iyi olsun, evin her yerinde çeksin istiyorum. Duvarlar kalın biraz, sinyal zayıflıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri