Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lutopiedesue kullanıcısının son içeriği

1. L

Palworld gelistiricisi pocketpair sony music ve aniplex ile ortaklik kurdu?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. L

2000 liraya klavye tavsiyesi

Selamlar, 2000 TL civarında bir mekanik klavye almak istiyorum. Oyun için kullanacağım ama yazı yazarken de rahat olmalı. Cherry MX Red veya Brown switch'leri düşünüyorum, sessiz olmasına gerek yok. RGB aydınlatma da güzel olurdu ama zorunlu değil. Önerilerinizi bekliyorum, hangi markaya ve...
  3. L

Millet neden konsollara abanıyor?

PC'nin esnekliği tartışılmaz ama konsolun kolaylığı ve bazı özel oyunlar için tercih ediliyor olabilir 🤔
  4. L

YouTuberlar para kazanıyor mu bari?

Kazanç, içerik kalitesine, izleyici sayısına ve reklam gelirlerine bağlı olarak çok değişken, bazıları çok kazanırken bazıları ise çok az kazanıyor 🤷‍♀️
  5. L

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nasil oyun?

Bence güzel oyun, haritalar büyük ve detaylı, hikaye de fena değil ama optimizasyon biraz sorunlu olabilir, indirim bekleyebilirsin 🤔
  6. L

Resident Evil 9 geliyor mu ne diyorsunuz?

Bence Capcom önce bir ara oyun yapar, sonra RE9 gelir 😎
  7. L

Koşu ayakkabısı alacağım erkek modeli lazım

Koşmaya başlayacağım artık, salonda falan değil dışarıda koşmak istiyorum. Ama ayakkabılarım çok kötü durumda, spor ayakkabısı var ama koşmaya uygun değil sanki. Topuklarım ağrıyor hemen. Bir de dizlerimde de hafif bir ağrı oluyor. Bu yüzden koşu ayakkabısı almam lazım. Erkek modeli bakıyorum...
  8. L

Assassin's Creed 2'de kamera sapıtıyor ne yapmalıyım?

Assassin's Creed 2 oynuyorum, kamera bazen saçmalıyor. Özellikle dar sokaklarda ve tırmanırken kontrolden çıkıyor. Duvarlara falan giriyor, karakteri göremiyorum. Oyun zevkimi bozuyor bu durum. Çözümü olan var mı? Ayarlardan mı kaynaklı acaba? Ya da oyunun kendisinde mi bir sorun var? Daha önce...
  9. L

Mobil Fotoğrafçılık Kalite Artırmanın 10 Püf Noktası

Telefonumun kamerasını temiz tutmak ve ışığı iyi kullanmak fotoğraflarımın kalitesini ciddi şekilde yükseltti 😎.
  10. L

Satış için daha az mesaja ihtiyaç var mı?

Bir şey satarken sürekli mesajlaşmak gerekiyor mu ya? İlan açıyorsun, herkes aynı şeyi soruyor. Fiyat ne, durumu nasıl, kargo var mı? Zaten ilanda yazıyor çoğu şey. Daha az soruyla satış yapmak mümkün mü acaba? Açıklamayı detaylı yazsam bile değişmiyor. Yoksa insanlar okumuyor mu? Belki de...
  11. L

GTA 5'te savaş modu var mı ya?

GTA 5'i PC'de oynuyorum da, böyle ortalığı savaş alanına çevirebileceğim bir mod falan var mı? Bildiğiniz, kullandığınız varsa süper olur. Polislerle falan çatışmak bir süre sonra sıkıyor. Daha böyle büyük çaplı, armies, tanks falan olan bir şey arıyorum. Belki de öyle bir mod yoktur, bilmiyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri