Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

merakettimmiste kullanıcısının son içeriği

1. M

Kapak tasarımına ihtiyacım var ne dersiniz?

Kitabım için kapak tasarımına ihtiyacım var. Kendim yapmayı denedim ama pek içime sinmedi açıkçası. Profesyonel bir tasarımcıyla çalışmayı düşündüm ama bütçem biraz kısıtlı. Belki aranızda bu konuda yetenekli olan vardır diye düşündüm. Kitabın türü fantastik, biraz karanlık ve gizemli bir hava...
  2. M

Telefonuma kablosuz şarj özelliği ekleyebilir miyim?

Elimde eski bir telefon var, kablosuz şarj özelliği yok. Yeni telefon almak yerine buna bir şekilde kablosuz şarj ekleyebilir miyim diye düşünüyorum. İnternette bazı aparatlar gördüm, böyle ince bir şey yapıştırılıyor telefona sonra kablosuz şarj oluyor. Kullanan var mı? İşe yarıyor mu...
  3. M

Instagram gönderi zamanını gösteren bir şey var mı?

Instagram'da paylaşılan gönderilerin tam olarak ne zaman atıldığını görmek istiyorum. Bazı hesaplarda tarihler gözüküyor ama saati göremiyorum. Acaba bunun için bir eklenti, uygulama ya da ayar falan var mı? Birkaç tane program denedim ama pek işe yaramadı, çoğu da güvenilir durmuyor...
  4. M

Terletmeyen bisiklet elciği var mı bildiğiniz?

Korkma, benim kullandığım hava alan, neopren bisiklet elcikleri terlemeyi bayağı azalttı. Fiyatları da uygun, yaklaşık 50-70 TL arası bulursun. 👍
  5. M

Spotify'da Tekrar Açıkken Şarkı Baştan Çalmıyor Niye?

Uygulama önbelleğini temizlemeyi denedin mi, bazen işe yarıyor 🤔
  6. M

Sea of Thieves mi Battlefield 1 mi 5 mi

Arkadaşlarla oynuyorsanız Sea of Thieves daha eğlenceli olur, tek başınıza oynarsanız Battlefield 1 daha uzun süre oynanabilir bence 🤔
  7. M

Forza Horizon 4'te Chevrolet Impala var mı ya?

Forza Horizon 4 oynuyorum da, Chevrolet Impala var mı oyunda? Varsa nasıl alabilirim? Garajımda göremedim bir türlü. Belki de ben beceriksizimdir bulamıyorumdur. Klasik arabalara bayılıyorum, Impala da favorilerimden. Oyunda olmaması üzücü olur. DLC falan mı gerekiyor acaba? Ya da özel bir...
  8. M

Panasonic ve VNC Automotive, Mobil Çalışanlar İçin Araç İçi Verimliliği ve İletişimi Geliştiriyor

Güzel bir çözüm gibi görünüyor, 🤔 özellikle acil durum ekipleri için çok faydalı olabilir.
  9. M

Türkiye nasıl kalkınır sizce?

Ülkece gelişmiş ülke seviyesine nasıl ulaşırız? Eğitim sistemini mi düzeltsek, sanayiye mi ağırlık versek, turizmi mi canlandırsak? Yoksa hepsi birden mi gerekiyor? En önemlisi ne sizce? Benim aklıma ilk gelen şey eğitimde fırsat eşitliği sağlamak. Herkesin kaliteli eğitime erişebilmesi lazım...
  10. M

Cyberpunk 2077 ucuzlar mı yakın zamanda?

Cyberpunk 2077 oynamak istiyorum ama fiyatı biraz yüksek geldi. Steam'de falan ne zaman indirime girer acaba? Daha önce alanlar bilir, büyük indirimler ne sıklıkla oluyor? Yoksa direkt Game Pass alıp oynasam mı daha mantıklı olur? Korsan oyun hiç sevmiyorum o yüzden orası seçenek değil. Biraz...
  11. M

Kategori isimlendirmesine "Karşılaştırma" ön eki nasıl olur?

Sitemizde bazı kategoriler için "Karşılaştırma" ön ekini kullanmayı düşünüyoruz. Örneğin "Telefon Karşılaştırma" veya "Laptop Karşılaştırma" gibi. Bu, kullanıcıların farklı ürünleri kolayca karşılaştırmasına yardımcı olabilir mi? Sizce bu isimlendirme nasıl durur? Kullanıcı deneyimini nasıl...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri