Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

miayn_menk kullanıcısının son içeriği

1. M

EA FC 24 ve FIFA 23 Anti Hile Sonrası Açılmama Sorunu

Oyun dosyalarını doğrulamaya çalış, olmazsa oyunu silip tekrar yüklemeyi dene, belki düzelir 😉
  2. M

Apple Music PC'de açılmıyor ne yapmalıyım?

Apple Music'i PC'den kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü açılmıyor. Uygulama sürekli hata veriyor ya da hiç tepki vermiyor. İnternet bağlantımda sorun yok, diğer uygulamalar normal çalışıyor. Acaba Apple Music'in PC sürümünde genel bir sorun mu var? Daha önce başına gelen var mı? Çözüm önerisi...
  3. M

Telefon ekranımdaki çizikler canımı sıkıyor

Yeni telefon aldım, daha bir ay olmadı ama cebimde anahtarla falan durunca ekranı çizilmiş. Özellikle güneş vurunca feci görünüyor, sinirimi bozuyor. Ekran koruyucu taktım ama derin çizikler belli oluyor yine de. Pasta cila falan diyorlar, işe yarar mı acaba? Ya da ekran değişimi çok mu pahalı...
  4. M

Dead Rising Remaster geliyor mu yine RE Engine ile?

Dead Rising Deluxe Remaster dedikoduları dönüyor. RE Engine ile geliştirildiği söyleniyor. Çıkış tarihi de 19 Eylül gibi konuşuluyor ortalıkta. Doğru mu bu haberler? Bu motorla nasıl olur acaba merak ediyorum. Dead Rising serisini sevenler var mı? Yeniden zombi kesmek güzel olur aslında. Umarım...
  5. M

Windows 11'de Files uygulaması kullanmalı mıyım?

Windows 11'e geçtim, dosya yöneticisi olarak Files uygulamasını duydum. Kullanan var mı aranızda? Standart dosya gezginine göre ne gibi avantajları var? Daha hızlı mı, daha kullanışlı mı? Yoksa gereksiz mi? Özellikle arayüzü merak ediyorum. Daha modern ve kullanışlı duruyor. Ücretli mi ücretsiz...
  6. M

Oyunları dolarla mı alsam?

Steam'deki oyun fiyatları malum, TL'den dolara geçince iyice arttı. Acaba diyorum, direkt dolarla mı alsam bazı oyunları? Kur farkı falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı? Daha ucuza gelir mi acaba? VPN falan gerekiyor mu dolarla almak için? Yoksa hiç bulaşmayayım mı, TL ile almaya devam mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri