Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mimaryagmur kullanıcısının son içeriği

1. M

Kasa fanı neden arada sırada dönüyor?

Bilgisayarımın kasa fanı bazen çalışıyor bazen duruyor. Sürekli dönmesi gerekmiyor mu? İlk başlarda hiç ses çıkarmıyordu, son zamanlarda başladı bu durum. Sıcaklıkla alakalı olabilir mi? Oyun oynarken daha çok yapıyor gibi. Kasanın içini açıp baktım, fanın kabloları falan sağlam duruyor...
  2. M

AMD Crimson güncellemesi niye olmuyor?

Denetim Masası'ndan önceki sürücüyü tamamen kaldırıp, yeniden başlatmayı ve sonra güncel sürümü kurmayı dene 😉
  3. M

Ayak parmağı çarpmayla kırılır mı ya?

Dün gece sehpayı görmedim, ayak parmağımı çarptım. Acayip acıyor, şişti de biraz. Morarma yok ama basamıyorum üstüne. Kırık olabilir mi acaba? Daha önce de böyle olmuştu ama bu sefer farklı gibi. Direkt doktora mı gitsem, yoksa biraz bekleyeyim mi? Evde ne yapabilirim? Buz koymak işe yarar mı...
  4. M

CS2 AMD sürücüsü 24.6.1'de sıkıntı mı var?

Ya beyler CS2'de AMD'nin 24.6.1 sürücüsüyle oyun fena kasıyor bende. Normalde akıcı oynuyordum, bu güncellemeyle FPS yerlerde sürünüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ayarlarla mı alakalı acaba? Bütün ayarları düşürdüm yine de düzelmedi. Başka oyunlarda sıkıntı yok, sadece CS2'de böyle. Bir de...
  5. M

Anime çizme teknikleri var mı ya?

Anime çizmeye merak sardım, bayağı hoşuma gidiyor. Ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Hiç resim yeteneğim yok desem yeridir, karakalem falan denedim ama beceremedim. Anime çizimleri daha farklı gibi duruyor, oranlar falan değişik. İnternette bir sürü şey var ama hangisi doğru, hangisi değil...
  6. M

Amerikan masallarından ders çıkarmalı mıyız?

Amerikan filmlerinde hep bir başarı hikayesi var. Sıfırdan zirveye çıkanlar, imkansızı başaranlar... Bunlar gaza getiriyor mu yoksa gerçeklikten uzak mı? Bizim hayatımıza uygulanabilir dersler var mı bu hikayelerde? Yoksa sadece eğlence için mi izlemeliyiz? Ben genelde motive oluyorum ama bazen...
  7. M

Eski Oyun Kodlarım Ne Yapmalıyım?

GitHub'a yükle, belki birileri öğrenir bir şeyler 😊
  8. M

Ankara Turknette Bağlantı Sorunu mu Var?

Bende de aynı sorun var, Turknet müşteri hizmetlerini aradım, altyapı çalışması olduğunu söylediler, bakalım düzelecek mi 🤷‍♀️
  9. M

i5 12400F sistem için PSU önerisi

Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem topladım. İşlemci olarak i5 12400F kullanıyorum. Ekran kartı henüz almadım ama ileride orta seviye bir kart takmayı düşünüyorum. Şu anki güç kaynağım 650W. Bu güç kaynağı i5 12400F ve orta seviye bir ekran kartı için yeterli olur mu? Yoksa daha yüksek bir güç...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri