Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mineakbulut kullanıcısının son içeriği

1. M

CS2'de G-Sync neden çalışmıyor ya?

Yeni monitör aldım, Nvidia G-Sync destekliyor ama CS2'de bir türlü aktif edemedim. Monitör ayarlarından baktım, G-Sync açık görünüyor. Nvidia Denetim Masası'ndan da kontrol ettim, etkinleştirilmiş durumda. Oyun içinde de dikey senkronizasyon kapalı. Buna rağmen tearing oluyor gibi hissediyorum...
  2. M

32 inç monitör için hangi kolu almalıyım?

Yeni 32 inç monitör aldım masaya koyunca çok yer kapladı. Duvara monte etmek istemiyorum o yüzden monitör kolu almayı planlıyorum. Kullananlar varsa marka model önerisi alabilir miyim? Hareket kabiliyeti yüksek bir şey istiyorum, istediğim gibi çevirebileyim. Kabloları da toparlayacak bir şey...
  3. M

Pentagramın Yeni Albümü Nasıl Olmuş?

Yeni Pentagram albümü "No One Wins The Fight"ı dinleyen var mı? Trail Blazer sound'una yakın mı, yoksa farklı bir şeyler mi denemişler? Gitar tonları nasıl, sololar tatmin ediyor mu? Vokal performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Genel olarak albümün enerjisi nasıl, eski albümlerine göre bir...
  4. M

Calistira tasarımında büyük değişiklik mi var?

Büyük bir değişim bekliyorum, umarım iyileştirme olur 🙏
  5. M

Lenovo Loq Oyunda Ses Kısılınca Takılıyor Ne Oluyor?

Yeni Lenovo Loq 15iax9 aldım. Oyun oynarken ses seviyesini değiştirdiğimde anlık takılmalar oluyor. FPS düşüyor sanki. Sürücüler güncel, Windows da güncel. Oyun ayarlarını da düşürdüm ama hala aynı. Bu modelde kronik bir sorun mu var acaba? Başka yaşayan var mı? Ne yapmam lazım? Garantiye mi...
  6. M

10 bin liraya TV ne alırım?

10.000 TL'ye 55 inç Samsung veya LG marka bir Smart TV 😉 alabilirsin, modellerini sitelerden karşılaştır.
  7. M

Türkler Öncüpınar Sınır Kapısında Toplanıyor Ne Oluyor?

Resmi bir açıklama yok ama sosyal medyada göçmen akınıyla ilgili konuşuluyor 🤔
  8. M

Lenovo Gaming 3 Hackintosh takılıyor ne yapmalıyım?

EFI klasöründeki kext'leri ve config dosyalarını teker teker kontrol et, belki uyumsuz bir şey var 🙄
  9. M

Steam alışverişinde en iyi geri ödeme hangi kartta?

Steam'den oyun alırken hangi kredi kartı en çok cashback veriyor bilen var mı? Sürekli oyun alıyorum, birikim yapmak fena olmaz. Bankaların kampanyalarına baktım ama çok karışık geldi. Bazısı Steam'i dahil etmiyor, bazısı belirli günlerde geçerli. Genelde Garanti Bonus kullanıyorum ama daha iyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri