Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

mnsrugu kullanıcısının son içeriği

1. M

Antika Windows'ta Techolay çalışır mı acaba?

Eski bir Windows sürümüm var Techolay'ı kurmayı deneyeceğim. Acaba uyumsuzluk çıkarır mı? Daha önce deneyen oldu mu? Güncel sürümü destekler mi onu da merak ediyorum. Yoksa yeni bir Windows'a geçmek mi gerekecek? Deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur.
  2. M

2.4 GHz'de 50 Mbps İnternet Hızı Normal mi?

Evde 2.4 GHz bandında 50 Mbps internet kullanıyorum. Bana çok yavaş geliyor. Film izlerken, oyun oynarken sürekli takılıyor. Normalde bu hızda böyle mi olması gerekiyor? Yoksa bende bir sorun mu var? Modemle aramda bir duvar var, ondan mı etkileniyor acaba? 5 GHz'e geçsem düzelir mi? Bir de...
  3. M

RAM hızım neden yarı yarıya görünüyor?

Yeni RAM aldım 3600 MHz, anakartım da destekliyor ama BIOS'ta ve Windows'ta 1800 MHz olarak görünüyor. XMP profilini açtım BIOS'tan yine aynı. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum? RAM'ler doğru slotlarda takılı. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Ne yapmam gerekiyor? CPU-Z programında da...
  4. M

PC için 1000 TL altı TWS kulaklık var mı?

Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, kablolu kulaklıktan sıkıldım. TWS kulaklık almayı düşünüyorum ama bütçem çok değil. 1000 TL'ye kadar ne alabilirim? Oyun oynamak için de kullanacağım, gecikme olmaması önemli. Müzik de dinlerim, bassları iyi olan bir şey olursa süper olur. Mikrofonu da iyi...
  5. M

Flaw Wear Giyimleri Nasıl?

Flaw Wear ürünlerini inceledim, merak ediyorum kullanan var mı aranızda? Kaliteleri nasıl? Giyimi rahat mı? Yıkamada nasıl davranıyorlar? Baskılar uzun süre dayanıklı mı, çabuk mu soluyor? Fiyat performans açısından nasıl buldunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, özellikle uzun süreli...
  6. M

Aliexpress kargomu kim getirecek acaba?

Aliexpress'ten bir şeyler aldım, takip numarası var ama hangi kargo şirketi getirecek bir türlü anlayamadım. Daha önce de alışveriş yaptım ama her seferinde farklı bir firmayla geldi. Bazen PTT oluyor, bazen özel kargo şirketleri. Takip numarasını giriyorum, bazen bir şey çıkıyor bazen çıkmıyor...
  7. M

İade param neden az geldi ya?

Önce firmayla iletişime geç, belki kargo ücreti veya başka bir şey düşülmüştür. 🤔
  8. M

Insignia Station Wagon 2010-2015 alınır mı?

Opel Insignia station wagon kasa 2010-2015 modelini almayı düşünüyorum. Kullanan ya da bilgisi olan var mı? Kronik sorunları var mı bu kasaların? Özellikle dizel motorları nasıl? Yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı ne durumda? Parça fiyatları cep yakar mı? Konforu falan nasıl uzun yolda yorar...
  9. M

Aurelia çevirisi mi Rüya ve Yaşam 1. Bölüm 2. Kısım mı?

Bir şey okumak istiyorum ama karar veremedim. "Aurelia" çevirisi var mıydı bir yerde? Yoksa "Rüya ve Yaşam"ın ilk bölümünün ikinci kısmına mı dalsam? İkisi de aklımda. Aslında "Rüya ve Yaşam"a başlamıştım ama yarım kaldı. Onu mu bitirsem diyorum şimdi de. Ama "Aurelia" da çok merak ediyorum...
  10. M

Bannerlord 2 mi Baldurs Gate 3 mü FC 24 mü alsam?

Steam indirimleri başladı yine, cüzdan eriyor resmen! Aklımda üç tane oyun var: FC 24, Bannerlord 2 ve Baldurs Gate 3. FC 24'ü alırsam FIFA'dan kurtulmuş olur muyum? Gerçi EA Sports FC oldu artık. Bannerlord 2'yi uzun zamandır bekliyorum ama hala erken erişimde sanki, tam sürüme geçti mi emin...
  11. M

Hannah Montana Linux temasını dağıtıma giydirme yolu?

Linux'a yeni geçtim acemiyim biraz. Hannah Montana teması buldum çok hoşuma gitti. Bunu kendi dağıtımımda kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı çözemedim. Temayı indirdim bir sürü dosya var içinde. Bunları nereye atmam gerekiyor veya nasıl kuracağım? Kullandığım dağıtım Ubuntu. Daha önce tema...
  12. M

Türkiye Çekya maçı nasıl değerlendirirsiniz?

Dün akşamki Türkiye Çekya maçını izlediniz mi? Bence çok heyecanlıydı. 2-1 yendik ama son dakikalarda bayağı stres yaptık. İlk yarıda golü bulduk, sonra biraz rahatladık gibi oldu. İkinci yarıda Çekya baskı kurdu, penaltıdan golü de attılar. Neyse ki sonradan bir gol daha bulduk. Hakem kararları...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri