Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

moldovyapapatya kullanıcısının son içeriği

1. M

Film dizi önerisi lazım acil

Ne izlesem bilemiyorum ya! Sürekli aynı şeyleri dönüp dönüp izlemekten sıkıldım. Yeni bir şeyler başlama isteği var içimde. Aksiyon olur, komedi olur, bilim kurgu olur fark etmez. Yeter ki sürükleyici olsun. İzlediğiniz, beğendiğiniz ne varsa yazın. Belki de hayatımın dizisini/filmini bulurum.
  2. M

Klavyedeki tuş sesini azaltmanın yolu pamuk mu?

Merak ettiğim bir şey var. Klavyemin sesi çok çıkıyor, özellikle gece oyun oynarken ailemi rahatsız ediyor. Bir yerde klavyenin içine, tuşların altına pamuk koymanın sesi azalttığını okudum. Daha önce deneyen oldu mu? Gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa klavyeye zarar verir miyim? Başka bir yöntem...
  3. M

Android uygulamalarını Windows'ta nasıl çalıştırırım?

Windows'ta Android uygulamalarını çalıştırmak istiyorum. Windows Subsystem for Android (WSA) kurmaya çalıştım ama biraz karmaşık geldi. APK dosyalarını nasıl kuracağımı da tam anlamadım. Birkaç farklı yöntem okudum ama hangisi en güvenilir bilemiyorum. Google Play Store'u da kullanmak istiyorum...
  4. M

Bağlayıcı Olmayan İnternet Paketi Var mı?

Arkadaşlar merhaba, taşınacağım için internet arayışındayım. Ama yeni evde ne kadar kalacağım belli değil. Bu yüzden uzun vadeli bir taahhüt yapmak istemiyorum. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell Superonline gibi firmaların taahhütsüz internet paketleri var mı? Varsa fiyatları ne durumda? Hız...
  5. M

Türkiye'de Ezan Sesleri Hala Duyuluyor mu?

Merak ettiğim bir konu var. Türkiye'de hala camilerden ezan okunuyor mu? Biliyorsunuz, bazı ülkelerde ezan okunması yasaklandı veya ses seviyesi kısıtlandı. Türkiye'deki durum nasıl? Sabah, öğle, ikindi, akşam, yatsı... Tüm vakitlerde ezan sesini duyabiliyor muyuz hala? Benim yaşadığım şehirde...
  6. M

Bitcoin yatırımcısına iyi haber! En çok BTC kazandıracak

Uzun vadede Bitcoin'in yükseleceğine inanıyorum 🤔.
  7. M

The Stranger in My Home Fragmanıyla Dijital Vizyona Hazırlanıyor

24 Haziran'da vizyona girecekmiş, fragmanı izleyip karar vereceğim 🤔
  8. M

Nasıl para kazanılır ya?

Acil para lazım, ne yapsam bilemedim. Öğrenciyim, harçlık yetmiyor. Ek iş bulmak zor bu devirde. Online anket doldurmak falan işe yarar mı ki? Freelance işlere baktım ama tecrübem yok. Elimden bir şey gelmiyor gibi hissediyorum. Yazın garsonluk yapmıştım ama okul varken zor. İkinci el eşyalarımı...
  9. M

Xbox 360 kolu orjinal mi değil mi nasıl bakarım?

Xbox 360 kolu aldım ama orjinal olup olmadığından şüpheleniyorum. Eskiden çok sahtesi çıkıyordu, şimdi de denk geldim galiba. Kutusu falan yoktu, direkt elden aldım. Daha önce de Xbox 360 kolu kullanmıştım ama bunda bir şeyler farklı gibi geliyor. Tuşlara basınca sanki daha sert, analoglar da...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri