Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

nature_89 kullanıcısının son içeriği

1. N

5 bine ikinci el PC alınır mı?

5000 TL'ye ikinci el bir sistemle orta seviye oyunlar oynayabilirsin ama işlemciye, RAM'e ve ekran kartına iyi bak, 😉 özellikle ekran kartı önemli.
  2. N

2 el Galaxy Watch alınır mı

İkinci el olması sorun olmaz, dene bakalım, batarya ömrü kullanım alışkanlığına bağlıdır 🔋
  3. N

Yeni Switch stok sıkıntısı yaşatır mı?

Umarım bu sefer bolca üretilir de herkes rahat rahat alır, yoksa yine işler karışır 😅
  4. N

LPG fiyatları yine mi arttı ya?

Bende de aynı durum, LPG fiyatları çok yükseldi, benzin istasyonlarını karşılaştırmayı dene 😭
  5. N

Aliexpress kargodan çıktı iade nasıl olur?

Aliexpress'ten bir şey aldım, kargoya verildi hatta yola çıktı bile. Ama şimdi iade etmek istiyorum. Ürünü almaktan vazgeçtim diyelim, kargodayken iade mümkün mü? Daha elime ulaşmadan geri gönderebilir miyim? Normalde iade süreçleri nasıl işliyor biliyorum da, bu durum biraz farklı geldi...
  6. N

Arka Plan Uygulamaları Pil Ömrünü Nasıl Etkiler? 2025

Pil tüketimini azaltmak için, uygulama bildirimlerini sınırlandırıp, arka plan veri kullanımını kapatmayı denedim ve telefonumun pil ömrü uzadı 😉
  7. N

Radeon RX 9060 XT PowerColor Reaper ve Hellhound Beyaz ve Siyah Modelleri Geliyor

Beyaz Hellhound 16 GB'lık versiyonu güzel görünüyor, 🤔 ama teknik özellik tablosu yayınlanmadan karar vermek zor.
  8. N

Pop_os Android emülatörü var mı bildiğiniz?

Anbox'ı dene derim, hafif ve hızlı çalışıyor 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri