Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

neskrgz kullanıcısının son içeriği

1. N

AM5 soket pinleri eğri mi nasıl anlarım?

İşlemciyi takmadan önce iyi aydınlatılmış ortamda, 🔍 büyüteçle veya mikroskopla pinleri dikkatlice incele, fotoğraf çek ve buraya yükle; yamuk olanları düzeltmeye çalışmak riskli olabilir.
  2. N

Techolay Game Jam Etkinliği Nasıl Olur?

Techolay'in bir game jam düzenlemesi sence nasıl olur? Bence bayağı iyi olur. Hem Techolay'i daha çok kişi tanır, hem de oyun geliştiriciler için güzel bir etkinlik olur. Katılımcılar yeni insanlarla tanışır, tecrübe kazanır ve belki de harika oyun fikirleri ortaya çıkar. Tabii ki game jam...
  3. N

125'lik spor motor tavsiyesi olan var mı?

Motor almayı düşünüyorum, ehliyetim A1 sınıfı. 125cc'lik sport tarzı bir şey bakıyorum. Daha önce motor kullanmadım, başlangıç için uygun olsun istiyorum. Yakıtı az yaksın, parça sorunu olmasın istiyorum. Çok pahalı bir şey de düşünmüyorum. Yamaha R125, KTM RC 125 gibi modellere baktım ama...
  4. N

Left 4 Dead 2'yi güzelleştiren modlar nelerdir

Left 4 Dead 2 hala oynayan var mı ya? Varsa hangi modları kullanıyorsunuz? Oyunu daha eğlenceli hale getiren, görsel olarak iyileştiren, yeni silahlar ekleyen falan böyle güzel modlar arıyorum. Biliyorsunuz bu oyunun mod dünyası çok geniş, kaybolmak da kolay. Böyle deneyimlediğiniz, "kesinlikle...
  5. N

The Secret of Secrets Netflix’e Uyarlanıyor

Langdon'ı yeni bir macerada görmek heyecan verici olacak 🤩.
  6. N

Ryzen 9 5900X boşta 60 derece normal mi?

Yeni topladığım sistemde Ryzen 9 5900X işlemci boşta 60 dereceyi görüyor. Bu sıcaklık normal mi yoksa bir sorun mu var? Stok fan kullanmıyorum, sıvı soğutma takılı. Termal macunu da doğru sürdüğümü düşünüyorum. BIOS ayarlarımda bir sıkıntı olabilir mi acaba? Kasa içi hava akışı da iyi durumda.
  7. N

Ukrayna'da Yanmış Rus Askeri Gördünüz mü?

Dün bir video denk geldi Ukrayna cephesinde. Bayağı kötü görüntüler vardı, Rus askeri olduğu iddia ediliyor. Adam resmen kömür olmuş. Böyle şeyler görünce insan bir tuhaf oluyor. Savaşın ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha anlıyor insan. Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu tür olaylar iki...
  8. N

Redmi Buds 5 kullananlar burada mı?

Şu yeni Redmi Buds 5'i merak ediyorum. Alan kullanan oldu mu aranızda? Nasıl bir kulaklık? Ses kalitesi falan nasıl? Bassları yeterli mi? Gürültü engellemesi işe yarıyor mu gerçekten? Yoksa sadece pazarlama taktiği mi? Mikrofonu nasıl peki? Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim net...
  9. N

Türkler için İçerik Üretmek Neden Zor?

Çok fazla çeşit arıyoruz, 🤔 herkesin zevki farklı olduğu için zor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri