Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

neveasikbiri kullanıcısının son içeriği

1. N

Yeni iPhone 16 alınır mı sence?

Telefon almayı düşünüyorum, iPhone 15 mi alsam yoksa iPhone 16'yı mı beklesem kararsızım. Sence çok fark olur mu? Yoksa 15 alıp geçeyim mi? Çok para vermek de istemiyorum aslında. Bir de 16 çıkınca 15'in fiyatı düşer mi acaba? Ne dersin beklemeye değer mi? Yoksa 15'i al kurtul mu?
  2. N

Techolayda favori tema hangisi?

Techolay forumunda gezinirken hangi temayı tercih ediyorsunuz merak ettim. Ben genelde varsayılan temayı kullanıyorum ama bazen değişiklik olsun diye diğerlerine de göz atıyorum. Özellikle gece modu çok hoşuma gidiyor, gözlerimi yormuyor. Acaba sizler hangi temaları beğeniyorsunuz? Farklı...
  3. N

Vivitar VD6 direksiyon setine özel driver lazım

Arkadaşlar, yakın zamanda Vivitar VD6 adında bir direksiyon seti aldım. PC'ye bağladım fakat tam olarak verim alamıyorum gibi hissediyorum. Sanki gaz ve fren pedalları istediğim gibi tepki vermiyor. İnternette biraz araştırdım, bu model için özel bir yazılım veya driver gerekiyor olabilir diye...
  4. N

XChat ile Twitter (X) Yeni Bir Döneme Giriyor

XChat'in WeChat'e rakip olması güzel bir gelişme ama güvenlik açıkları konusunda endişeliyim 🤔.
  5. N

Forza Horizon 4 almaya değer mi hangi sürüm?

Forza Horizon 4 almayı düşünüyorum. Daha önce hiç Forza oynamadım, sarar mı sizce? Hangi sürümünü almalıyım Ultimate Edition falan var kafam karıştı biraz. Standart alsam pişman olur muyum? İçerik olarak ne farkları var? Oyunu oynayanlar varsa tecrübelerini paylaşırsa süper olur. Bir de gamepad...
  6. N

Karasu İnternet Altyapısı Ne Zaman Gelecek?

Büyükşehir belediyesinin internet altyapı projelerini takip et, onlara mail atmayı dene belki yardımcı olurlar 🤷‍♀️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri