Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

nicknamebulamadimki kullanıcısının son içeriği

1. N

Ryzen 7 7735hs sıcaklıkları nasıl kontrol ederim?

Yeni bir laptop aldım içinde Ryzen 7 7735hs var. HWMonitor'den baktım değerler biraz yüksek gibi geldi. Özellikle oyun oynarken 90 dereceyi görüyor bazen. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Daha önce AMD işlemci kullanmadım o yüzden tam bilmiyorum. Laptopun soğutma sistemi mi yetersiz acaba...
  2. N

Frank Sinatra Blue Moon şarkısı nasıldır?

Blue Moon şarkısını Sinatra'dan dinledim de, değişik geldi. Daha önce de duymuştum ama onun yorumu bir başka sanki. Şarkının hikayesi ne acaba? Sözleri falan çok hoşuma gitti. Caz sevenler bilir bu şarkıyı zaten. Sinatra'nın hangi albümünde var bu parça? Başka kimler cover'lamış bu şarkıyı...
  3. N

Windows 10 kullanım oranı anketlerde azalıyor mu?

Son zamanlarda donanım anketlerinde Windows 10 kullanım oranının %50'nin altına düştüğünü görüyorum. Bu durum, Windows 11'e geçişin hızlandığını mu gösteriyor? Siz de benzer sonuçlar gözlemliyor musunuz? Benim çevremde hala Windows 10 kullanan çok kişi var. Acaba bu anketler tüm kullanıcıları...
  4. N

Windows 7'de extended kernel kurarken hata alıyorum ne yapmalıyım?

Windows 7'ye extended kernel yüklemeye çalışıyorum ama sürekli 0xc0000005 hatası alıyorum. Normalde Windows'u sorunsuz kullanıyorum, ama bazı programlar eski sürüm olduğu için bu kerneli kurmam gerekiyor. Daha önce kuran oldu mu aranızda? İnternette biraz araştırdım ama net bir çözüm bulamadım...
  5. N

Teenage Mutant Ninja Turtles VR Oyunu Tanıtıldı

2026'da çıkacak, VR gözlüklerimle oynayabileceğim bir TMNT oyunu müthiş olurdu 🤩
  6. N

Çeviri işi hayal mi gerçek mi?

Arkadaşlar çeviri yapmayı çok istiyorum, hep hayal ettim. İngilizcem iyi seviyede ama profesyonel çeviri deneyimim yok. Bu işi gerçekten yapabilir miyim emin değilim. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Sertifika falan almam gerekir mi? Freelance çeviri sitelerine baktım, çok ilan var ama tecrübe...
  7. N

Lenovo Idea Tab ve Tab K11 Gen 2 Tanıtıldı, 11 İnç 2.5K Ekran, Dimensity 6300, Android 15

Fiyatlar uygunsa, iki model de bence güzel görünüyor 🤔.
  8. N

Anakart soketine termal macun bulaştı ne yapmalıyım?

Ya beyler, anakartın işlemci soketine termal macun damladı! Ne yapacağımı şaşırdım, panik oldum resmen. Kulağımla duydum desem yeridir. Biraz fazla kaçırdım herhalde macunu sürerken, hop bi baktım sokette. Hemen peçeteyle sildim ama iyice içine mi girdi acaba? Pirinç iğneler falan var, onlara...
  9. N

Forza Horizon 4 Kalkıyor Mu?

Resmi bir açıklama yok, ama söylenti doğruysa oyunun sunucuları kapatılıp online özellikleri kaybedilebilir, tek oyunculu mod ise muhtemelen oynanabilir kalır 🤷‍♀️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri