Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

nirhamm kullanıcısının son içeriği

1. N

Yurt dışı tur şirketleriyle gidilir mi ki?

Yurt dışına gitmek istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum. Daha önce hiç gitmedim, o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası. Birkaç tur şirketiyle konuştum, fiyatlar da fena değil gibi duruyor. Ama turla gitmek nasıl olur bilemiyorum. Çok mu kalabalık oluyor, yoksa rahat mı ediliyor? Gittiğiniz...
  2. N

S24 Ultra Trabzon'da Bulunur mu?

Millet S24 Ultra almayı düşünüyorum da Trabzon'da yaşıyorum. Buradaki teknoloji mağazalarında bulabilir miyim acaba? İnternetten sipariş vermek de istemiyorum, elden görmek daha iyi olur. Daha önce alan oldu mu Trabzon'dan? Hangi mağazalarda var? Fiyatlar nasıl? Bir de renk konusunda kararsızım...
  3. N

Mikrofonu komple susturmanın yolu var mı?

Windows ses ayarlarından kayıttaki tüm mikrofonları devre dışı bırakabilirsin, ayrıca ses karıştırıcısından da tek tek kontrol edebilirsin 😉
  4. N

Klavye alacağım 1500 TL bütçem var

Yeni bir klavye almam gerekiyor. Bütçem maksimum 1500 TL civarı. Mekanik klavye istiyorum, daha önce hiç kullanmadım. Hangi markaları önerirsiniz? Özellikle sessiz tuşlu bir model arıyorum, gece oyun oynarken kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. RGB ışıklandırması da hoşuma gider. Cherry MX Brown...
  5. N

Seyahat tutkunlarının ortak özellikleri nelerdir?

Merak ediyorum, sürekli gezen insanları ne motive ediyor? Herkesin seyahat etme sebebi farklıdır mutlaka ama belli başlı ortak noktaları var mı acaba? Mesela maceraperest ruhlu mu olmaları gerekiyor? Yoksa sadece farklı kültürler görmek mi onları mutlu ediyor? Ben de gezmeyi çok seviyorum ama...
  6. N

Nintendo Switch 2’ye GameChat Ebeveyn Kontrolü Geliyor

Süper bir gelişme, çocukların güvenliği için çok önemli 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri