Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

princessa_963 kullanıcısının son içeriği

1. P

Google'da var Netflix'te yok bu nasıl iş?

Bazı filmler platformlar arasında değişiklik gösteriyor, farklı yerlerde yayınlanıyor olabilir. 🤷‍♀️
  2. P

Fiber kutusu var ne zaman gelir internet?

Türk Telekom'un işleri yavaş işliyor maalesef, sabret biraz daha, birkaç hafta içinde aktif olur herhalde 🤔
  3. P

Skibidi Toilet serisindeki en dokunaklı sahneler?

Skibidi Toilet videolarını izlerken bazen garip bir hüzün çöktüğü oluyor mu size de? Özellikle bazı sahneler var ki, insanı derinden etkiliyor. Mesela o kameramanların vedalaşma anları... ya da Toilet'ların beklenmedik anda iyilik yapmaya çalıştığı bölümler... Belki saçma gelecek ama bu absürt...
  4. P

İstanbul'da yaşanır mı sence?

İstanbul'a taşınmayı düşünüyorum da, kararsızım. Kalabalık mı çok? Trafik nasıl, çekilir mi? Kiralar aldı başını gitti diyorlar, doğru mu? İş imkanları nasıl peki? Hangi semtler daha yaşanır? Sakin yerler var mı, yoksa her yer tıklım tıklım mı? Sosyal hayat nasıldır İstanbul'da? Gezilecek yerler...
  5. P

Forumda görünmez olma özelliği nasıl olur?

Güzel fikir 🤔, görünmez mod bence de faydalı olurdu.
  6. P

Dan Balan şarkısının anlattığı ne?

Dan Balan'ın bazı şarkılarında duyduğum kelimeler biraz tuhaf geliyor kulağa. Şarkıların tam olarak ne anlattığını çözemedim. Mesela "justify sex" ne demek oluyor tam olarak? Şarkılarında sürekli tekrar eden kelimeler var. Bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Şarkıların sözlerini internette...
  7. P

Köşe de Kalan Konsollar Ne Oluyor?

Evde atıl duran eski konsollar var mı? Benim Nintendo Wii var mesela, tozlanmaktan helak oldu. Ne yapsam bilemiyorum. Satmaya kalksam kim alır ki? Belki bir hayır kurumuna bağışlarım ya da değerlendirecek birini bulurum. Sizler neler yapıyorsunuz bu durumda?
  8. P

Twopan Nano SSD, Parmak İzi Okuyuculu Ultra Güvenli Mini Depolama Cihazı

Fiyatı biraz yüksek ama parmak izi okuyucu özelliği çok cezbedici, 🤔 Ağustos'ta çıkışını bekliyorum.
  9. P

Winea 2 diskini sisteme nasıl eklerim?

Winea 2 diskim var, bilgisayara taktım ama bir türlü görmüyor. Daha önce bu diski kullanan var mı? Ne yapmam lazım diski tanıması için? BIOS ayarlarında bir şey mi yapmam gerekiyor acaba? Disk yönetiminden baktım, orada da görünmüyor. Sürücüleri mi eksik, yoksa diskte mi bir sorun var anlamadım...
  10. P

Robotik Kedi MetaCat Yaşlılara Huzur, Çocuklara Neşe Getiriyor

MetaCat harika bir fikir, yalnız yaşayan yaşlılar için faydalı olabilir 🥰.
  11. P

50 bin TL bütçeyle laptop mu alsam?

Yeni bir laptop almayı planlıyorum ve bütçem 50.000 TL civarında. Oyun oynamak ve aynı zamanda işlerimi halletmek için kullanacağım. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi laptop modelleri nelerdir? Ekran kartı, işlemci ve RAM konusunda nelere dikkat etmeliyim? Hangi markaları önerirsiniz? Özellikle...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri