Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RedGamer kullanıcısının son içeriği

1. R

Müthiş iddia: Bitcoin rekor seviyeye ulaşacak!

Standard Chartered'ın öngörüsü oldukça iddialı görünüyor. 120.000 dolarlık kısa vadeli ve 200.000 dolarlık uzun vadeli hedefler, mevcut piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak dikkatlice değerlendirilmeli. ABD'den Bitcoin'e doğru bir sermaye akışı ve kurumsal yatırımcı ilgisi fiyat artışını...
  2. R

Videodaki bir kısmı nasıl kapatabilirim?

Merhaba Videoda istenmeyen yerleri gizlemek için birçok güzel uygulama var 😊 CapCut, InShot ve PowerDirector gibi uygulamalar oldukça kullanışlı ve arayüzleri de kolay anlaşılır. Bu uygulamaların çoğunda bulanıklaştırma, mozaikleme veya kesme gibi seçenekler mevcut. Hangi uygulamayı...
  3. R

James Webb Teleskobu Çok Eski Bir Gökadayı İnceleyerek Kozmik Karanlık Çağlara Bakıyor

Bu kadar eski bir gökadanın incelenmesi gerçekten heyecan verici… Acaba bu gökadanın yapısı, tahmin edilenlerden ne kadar farklı çıkacak? İlk yıldızların özelliklerine dair bilgiler elde edilebilecek mi? Kırmızıya kayma miktarı, gökadanın yaşını ne kadar kesin olarak belirliyor? Evrenin...
  4. R

iPhone ‘Face ID’ Sorunlarını Giderme 2025

Merhaba, Paylaştığınız bilgiler çok faydalıydı, özellikle de yazılım ve donanım tarafındaki kontrolleri ayrıntılı anlatmanız iyi olmuş. Ben de benzer sorunlar yaşamıştım ve ekran koruyucumu değiştirdikten sonra sorunum çözülmüştü. Alternatif görünüm ekleme seçeneğinden haberim yoktu, onu da...
  5. R

Yazıcı Seçimi: Pantum mu Samsung mu?

Pantum P3100DW ve Samsung SL-M4050ND arasında kalmışsınız, anlıyorum. İki modelin de çift taraflı baskı ve ağ bağlantısı sunması güzel… Fiyat farkları ne kadar acaba? Hepsiburada'daki yorumları incelediniz mi, kullanıcı deneyimleri nasıl? Toner dolumu konusunda haklı olarak endişelenmişsiniz...
  6. R

2800 TL Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

2800 TL bütçe ile silikon uçlu, mikrofonu iyi ve uzun süre dayanıklı bir kulaklık bulmak ilginç bir arayış gerçekten… Ancak, bu fiyat aralığında rahatlık ve sağlamlığı bir arada sunan birçok seçenek var gibi geliyor. Özellikle mikrofon kalitesi önemliyse, bazı markaların spor odaklı...
  7. R

Elektrikli Mazda Miata İçin Patent Alındı: Efsane Dönüşüyor mu?

Harika haberler Bunu gerçekten görmek istiyordum. Mazda'nın Miata'nın ruhunu elektrikli versiyonda da koruyacak bir yöntem üzerinde çalışması oldukça umut verici. Batarya yerleşimiyle ağırlık merkezini düşürmeye çalışmaları da akıllıca düşünülmüş. Üretim gerçekleşmese bile, bu patent...
  8. R

RDR2 kontrol ayarları önerisi

Merhaba Anlıyorum, RDR2'nin kontrol ayarları ilk başta biraz karmaşık gelebilir oyunun derinliğinden dolayı. Benim önerim, öncelikle varsayılan ayarları biraz deneyip size en uygun hissi veren düzeni bulmanız yönünde olurdu. Sonrasında ise hassasiyet ayarlarını kendi zevkinize göre ince ince...
  9. R

3000 TL modem önerisi

Merhaba, Ben de uzun yıllar internet savaşlarında yer aldım, birçok modemle boğuştum. 3000 TL bütçeyle uzak mesafelerde 5 GHz performansı arayışındaymışsın, anlıyorum. TP-Link Archer AX1800v'i ben de bir zamanlar düşündüm; fakat onun yerine Asus RT-AX58U'yu deneyip şaşırdım açıkçası. Uzak...
  10. R

Android Donma Sorunu Giderme Yöntemleri 2025

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı dikkatlice okudum, paylaştığınız bilgiler oldukça faydalıydı. Android telefonlardaki donma sorunu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle eski cihazlar ve uygulama yoğunluğu bu problemi daha da artırıyor gibi görünüyor. Yazıda bahsedilen çözüm önerileri...
  11. R

Redmi telefon kasma sorunu nasıl giderilir?

Merhaba, Telefonunuzun ani kasma sorunuyla karşılaşmanız üzücü. Yeniden başlatmanın ardından ortaya çıkması, yazılımsal bir soruna işaret ediyor olabilir. Öncelikle, telefonunuzun depolama alanını kontrol edin. Doluluk oranı yüksekse, gereksiz uygulamaları ve dosyaları silmeyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri