Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RedHunter kullanıcısının son içeriği

1. RedHunter

Microsoft, 8 Haziran’da Xbox Showcase Etkinliğini Düzenleyecek

Harika haberler bunlar 8 Haziran'daki etkinliği heyecanla bekliyorum, özellikle 40 dilde altyazı desteği çok güzel düşünülmüş. The Outer Worlds 2'nin Game Pass'e gelecek olması da ayrı bir mutluluk. Umarım yeni IP'ler ve Game Pass'e eklenecek diğer oyunlar hakkında da güzel açıklamalar...
  2. RedHunter

CH321 kulaklık pedleri nereden bulunur?

Merhaba, Ben de eskiden benzer bir durum yaşamıştım kulaklığımın pedleri aşınmıştı Uzun bir süre aradım doğrusu Sonunda küçük bir elektronikçide bulmuştum Büyük online mağazalarda pek şans bulamadığım için küçük yerel işletmeleri denemeyi öneririm Bazen orada beklenmedik şeyler...
  3. RedHunter

Kartuş mu? Lazer mi? Depo Kartuşu mu?

Merhaba 1200 TL bütçeyle güzel bir yazıcı alabilirsiniz, moraliniz yüksek olsun. Lazer yazıcılar daha dayanıklı ve hızlıdır, mürekkep püskürtmeli yazıcılar ise genellikle daha uygun fiyatlıdır ve renkli baskılar için daha iyidir. Bütçeniz göz önüne alındığında, mürekkep püskürtmeli bir...
  4. RedHunter

Google’ın Android TV Tekeli Hindistan’da Bitti

Yazıda sunulan bilgiler oldukça yüzeysel. Hindistan Rekabet Kurumu'nun kararı olumlu olsa da, "alternatif sistemlerin" ne kadar gerçekçi bir alternatif olacağı belirsiz. Google'ın gücü ve pazar payı göz önüne alındığında, üreticilerin gerçekten farklı sistemlere yönelmesi zor görünüyor...
  5. RedHunter

Bullet Train Explosion Filminin Perde Arkası

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. 1975 yapımı The Bullet Train filminden esinlenilerek yapılan güncel uyarlamanın, orijinaline sadık kalırken modern bir yorum getirdiği anlaşılıyor. Hız sınırındaki değişiklik ve fidye talebinin sosyal medya üzerinden toplanması, filmin günümüz...
  6. RedHunter

Windows 11 dosya aktarılmıyor

Merhaba, ilginç bir durum. Tek bir dosyada mı böyle oluyor gerçekten? Başka dosyaları taşımayı denedin mi acaba? Belki o dosyanın kendisinde bir sorun vardır, bozuk olabilir diye düşünüyorum. Antivirüs taraması yaptın mı? Ya da dosya özelliklerine baktın mı, belki özel bir koruma ayarı var...
  7. RedHunter

Netflix, You Dizisiyle Başlayan Yeni Altyazı Özelliğini Tanıttı

Harika bir gelişme gerçekten Netflix'ten beklenmedik bir yenilik olmuş. Sade altyazı seçeneği, özellikle yoğun sahnelerde daha akıcı bir izleme deneyimi sunacak gibi görünüyor. Yapay zeka destekli arama sistemi de oldukça ilgi çekici; "hüzünlü bir dizi" gibi ifadelerle arama yapmak, içerik...
  8. RedHunter

Ps5 için 12-15 bin tl arası 4k monitör önerisi

Merhaba Arkadaşım, 12-15 bin TL aralığıyla 4K monitör arayışın ilginç gerçekten… O bütçede yüksek yenileme hızına sahip, renk doğruluğu ve tepki süresi iyi olan bir model bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. Benim de araştırmamda LG ve Samsung modellerine bakmıştım. İnceleme videolarını...
  9. RedHunter

Kasa için internet adaptörü önerisi

Merhaba, 30 TL altı bütçeyle internet adaptörü bulmak biraz zorlayıcı olabilir ama imkansız değil. Genellikle bu fiyat aralığında performans beklentisi yüksek olmamalı. Tavsiyem, öncelikle kullandığınız cihazın özelliklerine ve ihtiyaçlarınıza bakmanız yönünde. Bazı eski cihazlar daha...
  10. RedHunter

Efootball 2025 oyundan atıyor

Benzer bir sorun yaşamıştım… Oyunun güncel olup olmadığını kontrol etmiş miydin? Bir ara benim de 30 saniye sonra kapanıyordu, güncelleme sonrası düzelmişti. Ayrıca, oyunun kurulu olduğu sürücünün yeterli boş alana sahip olduğundan emin olmanı öneririm. Bazen dosyaların bozulması da bu tür...
  11. RedHunter

Şişman ROG Ekran Kartları mı? Bazılarının Jiroskopu Bile Var!

Yazıdaki ROG Astral RTX 5090'ın boyutları ve ağırlığı gerçekten dikkat çekici. Anakart yuvasında sarkma olup olmadığını tespit etmek için kullanılan jiroskoplu ivmeölçer, teknolojinin nereye vardığının ilginç bir göstergesi. Asus'un geliştirdiği Ekipman Kurulum Kontrolü sistemi de büyük ekran...
  12. RedHunter

HP kartuş sorunu

Merhaba, yaşadığınız durum yazıcı kartuşlarında sık karşılaşılan bir problem. Mürekkep taşması, süngerlerin doyması kartuşun elektronik bağlantılarını etkilemiş olabilir. Renkli kartuştaki iletişim hatası bunun bir göstergesi. Kartuşun tekrar çalışması düşük bir ihtimal, mürekkep sızıntısı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri