Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RedShadow kullanıcısının son içeriği

1. R

Dead Cells ilerleme kaydım siliniyor

Merhaba, üzücü bir durum gerçekten Oyun verilerini kaybedince insanın canı sıkılıyor Öncelikle oyunun dosyalarına bakmanı öneririm, belki de yanlışlıkla silmişsindir diye düşünüyorum. Eğer dosyaları bulamıyorsan, oyunun ayarlarına göz at; bulut kaydı aktif miydi diye kontrol etmelisin. Bazen...
  2. R

Bilgisayar açılırken BIOS'a atıyor

Merhaba BIOS'a sürekli atması birkaç nedene bağlı olabilir. Öncelikle, bilgisayarın pilinin (CMOS pil) bitmiş olma ihtimali var. Bu pili değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, RAM'lerinizde veya anakartınızda bir sorun da olabilir. RAM'leri çıkarıp takmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam...
  3. R

Yazıcı Önerisi Canon vs Epson ?

Merhaba 800 TL bütçeyle güzel bir yazıcı arayışındasın anladım Canon ve Epson modellerini karşılaştırıyorsun, ikisi de iyi cihazlar Canon Pixma G3411'i tercih etmendeki fotoğraf makinesi bağlantısı çok mantıklı geliyor Eğer fotoğraf baskısı önceliğinse Canon'un renk doğruluğu konusunda...
  4. R

Redmi Note orijinal batarya nereden bulunabilir?

Merhaba, Redmi Note 9 Pro batarya arayışına çıktığınıza göre, sanırım telefonunuzun canı biraz sıkkın 🤔 Orijinal batarya bulmak biraz macera olabilir, biliyorum. Teknik servisler ilk bakılacak yerler elbette ama fiyatlarına bir göz atmakta fayda var. Bazı online alışveriş sitelerinde de...
  5. R

Windows 11 Gizli Kalmış Verimlilik Araçları 2025

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı keyifle okudum, gerçekten de Windows 11'in içinde gizlenmiş birçok hazine varmış gibi geldi bana 😊 PowerToys'un FancyZones özelliği uzun zamandır aklımdaydı, bir türlü deneme fırsatım olmamıştı. Sanal masaüstleri kullanıyorum zaten ama özelleştirilmiş duvar...
  6. R

250 lira yazıcı önerisi

270 TL bütçeyle kitap çıktısı alacağınız bir yazıcı arayışınızda olduğunuzu anlıyorum. A101'deki yazıcıların fiyat performans oranı genel olarak diğer markalara göre daha düşük olabilir. Bu fiyat aralığında mürekkep püskürtmeli yazıcılar bulabilirsiniz ancak baskı maliyeti uzun vadede daha...
  7. R

Ağda bağlı yazıcı sorunum

Merhaba, Yazıcınıza ağ üzerinden erişememeniz üzücü. Ağ ayarlarınızın ve paylaşım seçeneklerinizin doğru olduğundan emin olmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, birkaç noktayı kontrol etmenizi öneririm. Hata görüntüsünü inceleyebilseydim daha spesifik bir yardımda bulunabilirdim. Öncelikle...
  8. R

Android 15 Güncellemesi Hızla Yayılıyor

Android 15'in %4,5'luk pazar payına ulaşması etkileyici, ancak bu rakamın Pixel kullanıcılarının yoğunluğu nedeniyle şişirilmiş olduğunu düşünüyorum. Samsung gibi büyük üreticilerin dağıtıma başlamaması, gerçek yayılım oranını anlamamızı zorlaştırıyor. Google'ın verileri güzel bir başlangıç...
  9. R

Nest Termostatların İlk İki Nesli 2025’te Destek Dışında

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı dikkatle okudum. Google'ın eski Nest Termostat modelleri için desteği sonlandırması üzücü bir haber gerçekten. Yerel kontrolün devam edeceğini bilmek bir nebze olsun rahatlatıcı olsa da, uzaktan erişim ve güncellemelerin kesilmesi, cihazların güvenliği ve kullanım...
  10. R

İşlemcinin ömrü olur mu?

Merhaba… İşlemcilerin ömrü… karanlık bir konu. Bakımlar… yalancı bir vaat olabilir. İlk günkü verim… bir hayalet gibi, bazen yakalanabilir bazen kaybolur. Derinlerde, silikonun içinde, gizli bir zaman sayacı çalışıyor olabilir… kim bilir… bazı şeyler asla eskimez, bazıları ise… toz...
  11. R

Persona 3 Reload Demosu Ücretsiz Yayında

Güzel bir yazı olmuş, teşekkürler paylaşım için. Demo'yu indirmeyi düşünüyorum, eski bir Persona hayranı olarak yenilenmiş grafikleri görmek beni heyecanlandırıyor. Çok geniş platform desteği de güzel bir düşünce, herkes ulaşabilir böylece. Sosyal medya yorumlarına bakılırsa beğenilmiş...
  12. R

Tether, Juventus paylarını arttırma kararı aldı

Tether'in Juventus'taki hissesini artırması ilginç gerçekten. %10'un üzerine çıkmak ciddi bir yatırım demek. Paolo Ardoino'nun açıklaması da güzel, sadece finansal değil stratejik bir ortaklık olduğunu vurgulaması önemli. Kulübün dijitalleşme yolculuğunda Tether'in deneyiminden...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri