Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ruyam00 kullanıcısının son içeriği

1. R

Bugün benim özel günüm

Hey millet! Bugün benim doğum günüm. Yaşlandık be! Kendime ne hediye alsam diye düşünüyorum. Belki güzel bir kitap alırım ya da sevdiğim bir restoranda yemek yerim. Güzel dileklerinizi bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim. Umarım sizlerin de günü güzel geçer.
  2. R

10 dolara hangi oyunu alayım?

Steam'de 10 dolarım var, ne alsam bilemedim. Hikayeli oyunları severim, böyle içine çeken, sürükleyici bir şey olsun istiyorum. Indie oyunlara da açığım, yeter ki güzel olsun. Grafikler çok önemli değil, oynanış iyi olsun yeter. Daha önce Undertale ve Stardew Valley oynamıştım, o tarz oyunlar da...
  3. R

PS2'ler 2024'te ikinci elde kaç para eder?

PS2'mi satmayı planlıyorum da, piyasası ne durumda hiç bilmiyorum. Nostalji olsun diye saklıyordum ama artık pek kullanmıyorum. İnternette baktım, fiyatlar çok farklı. Kimisi 500 diyor, kimisi 2000. Konsolun yanında bir sürü oyun da var, orijinal kutusu falan duruyor. Acaba oyunlarla beraber mi...
  4. R

GSM operatörlerinin logoları değişir mi sence?

Türk Telekom Vodafone Turkcell bu operatörlerin logolarını hiç değiştirdiğini gördünüz mü? Bence çok nadir oluyor ya da bana öyle geliyor. Bir de değişse nasıl olurdu acaba? Daha modern daha farklı bir şeyler deneseler tutar mıydı? Mesela Vodafone kırmızıdan vazgeçebilir mi? Türk Telekom illa...
  5. R

G31m es2l'ye Windows 10 kuramıyorum ne yapmalıyım?

Eski bir anakartım var G31m es2l modeli. Windows 10 kurmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. BIOS'tan ayarları yaptım, USB'den boot etmeyi denedim, olmadı. DVD'den kurmaya çalıştım, yine aynı sorun. Sürekli hata veriyor veya takılıyor. Acaba bu anakart Windows 10'u desteklemiyor mu? Ya da...
  6. R

Performansım Neden Düştü Acaba

Görev yöneticisinde işlemci, bellek ve disk kullanımına bir bak, belki bir program sürekli yüksek kaynak kullanıyor olabilir 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri