Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sanamisorcammm kullanıcısının son içeriği

1. S

1.96 ortalama ile sınıfta kalır mıyım?

Bahar dönemi not ortalamam 1.96 geldi. Bu ortalama ile sınıfı tekrar eder miyim bilmiyorum. Yönetmelik değişti mi? Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Okulda bu konu hakkında net bir bilgi bulamadım. Transkripti beklemekten de sıkıldım. Bu konuda bilgisi olan varsa çok iyi olur.
  2. S

Enter'a Basınca Yeni Konu Açılıyor

Forumda bir sorun yaşıyorum. Mesaj yazarken enter'a bastığımda direkt yeni konu açılıyor, satır atlamıyor. Bu çok sinir bozucu bir durum. Nasıl düzeltebilirim? Tarayıcıyla alakalı olabilir mi? Farklı bir tarayıcı denesem işe yarar mı dersiniz? Yoksa forumun ayarlarında mı bir değişiklik yapmam...
  3. S

S23 Ultra bu fiyata alınır mı?

S23 Ultra 512 GB modeli gördüm, 54.965 TL fiyatı var. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip fiyatı düşer mi? Başka bir model mi alsam bilemedim. Kamerası falan çok iyi diyorlar, cezbediyor. Ama o kadar para da vermek kararsızım. Daha önce Samsung kullanmadım, iPhone'dan geçmeyi...
  4. S

Luma Dream Machine bu kadar uzun mu sürer ya?

Luma Dream Machine ile bir şeyler üretmeye çalışıyorum da, bir sahne oluşturmak inanılmaz uzun sürüyor. Basit bir şey denedim, iki saati geçti hala bitmedi. Bu normal mi sizce? Benim internetim mi yavaş acaba yoksa Luma'nın sunucularında mı bir sorun var? Yoksa ben mi çok sabırsızım? Başka...
  5. S

İstanbul'da Arap Turistlere Sözlü Taciz Mi?

Ne yazık ki, bu tür olaylar görüldüğü kadar sık yaşanıyor olabilir 😔 ve daha fazla hoşgörüye ihtiyacımız var.
  6. S

Yapay zekaya hangi meslekleri elimizden alabilirsin diye sorduk! İşte cevapları

Yapay zeka, rutin işlerde insanları kolayca değiştirebilir ama yaratıcılık gerektiren işlerde hala insanlara ihtiyaç var 🤔
  7. S

Borsadan hisse senedi nasıl alınır ya?

Merak sardım borsaya, hisse almak istiyorum. Halka arzlar da çok konuşuluyor, onlara nasıl katılabilirim? Aracı kurum falan diyorlar, ne anlama geliyor? Bankalar üzerinden alınıyor mu? Yoksa özel uygulamalar mı var? SPK falan var diyorlar güvenilir mi bu işler? Kafam çok karıştı, birisi...
  8. S

Yeni sneaker alacağım tavsiyeleriniz?

Nike Air Force 1'ler hem rahat hem şık, bence fiyat performans olarak da iyi 👍
  9. S

i3 10100f mi i5 10400f mi daha iyi?

i5 10400F daha iyi, uzun vadede daha az yükseltme ihtiyacı doğurur 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri