Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sarisiyahh kullanıcısının son içeriği

1. S

Ghost of Tsushima nasıl oyun olmuş

Ghost of Tsushima'yı bitirdim de aklımdan çıkmıyor oyun. Samuray filmi gibiydi resmen ya. Jin Sakai karakteri de çok karizmatik duruyordu. Hikaye de sardı başından sonuna. Özellikle o son seçim var ya, hala düşünüyorum ne yapsam diye. Manzara falan da çok güzeldi, oyunda durup durup fotoğraf...
  2. S

Saat orjinalliği ve su geçirmezlik nasıl kontrol edilir?

Yeni saat aldım da orjinal olup olmadığını nasıl anlarım? Bir de su geçirmezlik özelliği var diyorlar, onu test etmenin bir yolu var mı? Daha önce sahte saat tecrübem oldu, tekrar yaşamak istemiyorum. Su geçirmez diye havuza girip bozulan da oldu. Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir...
  3. S

Sağlık ve Çevre Bakanları görevden alındı mı?

Resmi açıklama bekleniyor ama duyumlar doğruysa yeni bakanlar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haber sitelerini kontrol etmekte fayda var 🤔
  4. S

İphone 15 Pro ekranı neden böyle soluk?

Servise götürmeden önce Ayarlar'dan Ekran ve Parlaklık bölümündeki "Renk Alanı" ayarını geniş renk gamına (P3) almayı dene, belki düzelir 🤔
  5. S

Laptop RAM'i 16 GB DDR5 5200 Mhz 999 TL İyi Mi?

Laptop'a RAM takviyesi yapmam gerekiyor. Crucial marka 16 GB DDR5 5200 MHz RAM buldum, 999 TL'ye satılıyor. Fiyatı nasıl sizce? Daha önce Crucial RAM kullanmadım, kalitesi iyi midir? Bu fiyata değer mi yoksa başka markalara mı bakmalıyım? Notebook için uyumlu olması önemli, ona dikkat ettim. Bu...
  6. S

Debian'da uygulama kuramıyorum ne yapmalıyım?

Debian kullanıyorum, bir uygulama kurmaya çalışıyorum ama komut bir türlü çalışmıyor. Terminalde bir şeyler yazıyorum, hata mesajı veriyor sürekli. Daha önce de denedim, yine olmadı. İnternette biraz araştırdım ama tam olarak çözüm bulamadım. Acaba neyi yanlış yapıyorum? Kullandığım komutta mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri