Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sensevyeter kullanıcısının son içeriği

1. S

İşlemci fanı kablosunu çıkaramıyorum ne yapmalıyım

Bilgisayarı temizleyecektim işlemci fanını sökeyim dedim. Fanı söktüm güzelce ama kablo anakartta sıkıştı galiba. Normalde kolay çıkması lazım değil mi? Biraz zorladım ama kırılacak gibi hissettim. Çekince de gelmiyor yerinden. Nasıl çıkaracağım ben bu kabloyu şimdi? Vida falan da yok, bildiğin...
  2. S

Yeni Samsung Z Flip 6 bomba gibi mi geliyor?

Samsung Z Flip 6 hakkında dedikodular ayyuka çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecekmiş, 50MP kamera da cabası. Katlanabilir telefon piyasası kızışacak gibi duruyor. Tasarımda değişiklik olur mu acaba? Fiyatı da 1099 dolar civarı diyorlar, Türkiye fiyatı ne olur kim bilir? Açıkçası merakla...
  3. S

Beğeniye Neden Eklensin Mi

Birisi gönderini beğendi ama neden? Belki komik buldu belki de sadece desteklemek istedi. Bazen merak ediyorum acaba tam olarak ne düşündü de beğendi? Beğeniye tıklayınca kısa bir açıklama yazma yeri olsa süper olmaz mıydı? Nedenini bilmek iyi olurdu yani.
  4. S

Turksat 6B fırlatma tarihi ne zaman?

Selam millet! Uzun zamandır Turksat 6B'nin fırlatılmasını bekliyorum. Resmi bir tarih açıklandı mı acaba? Bir yerlerde okudum ama emin değilim, tam hatırlamıyorum. Fırlatma tarihiyle ilgili net bir bilgiye ulaşmak çok zor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Acaba uzay ajansının sitesinde...
  5. S

i7 14700KF için hangi hava soğutucu daha iyi?

Bence Deepcool AG serisi daha iyi, daha sessiz ve yeterli olur 👍
  6. S

Müzik arşiviniz kaç saat sürüyor?

Merak ettim, müzik koleksiyonunuzun toplam süresi ne kadar? Bende bayağı birikti de, kaç saat olduğunu hiç hesaplamadım. Belki sizlerinkiyle karşılaştırırım, ne dersiniz? Farklı türlerde müzik dinlemeyi severim, o yüzden geniş bir arşivim var. Bakalım kimin müzik listesi daha uzunmuş, yarışalım...
  7. S

GTA 5'e iptal edilen DLC mi varmiş

Eski bir Rockstar çalışanı, GTA 5 için hiç yayınlanmamış bir DLC olduğunu iddia etmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Hangi içerikler olabilirdi? Belki yeni karakterler, görevler veya şehirler planlanmış olabilir. Rockstar neden iptal etti ki? Oyuncular olarak böyle...
  8. S

OBS kayıt ayarı kaç bitrate iyidir?

6000-8000 kbps arası bir bitrate, 1080p 60 FPS için iyi bir denge sağlar 👍
  9. S

Matepad mi S9FE mi tablet kararsızlığı

Yeni tablet alacağım ama kafam çok karıştı. Huawei Matepad 11.5 ile Samsung Galaxy S9 FE arasında gidip geliyorum. İkisinin de kendine göre artıları var gibi duruyor. Daha çok film izlemek ve not almak için kullanacağım. Kalem performansı önemli. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur...
  10. S

Build 26120 güncellemesinde özellikler askıda mı?

Bende de öyle bir şey yok, her şey normal çalışıyor 🤔
  11. S

OPPO Reno 14 Serisi Temmuz Lansmanından Önce Tasarım, Yapay Zeka ve Özellikler

Temmuz'da çıkacakmış, özelliklerine bakılırsa baya iyi gibi görünüyor 🤔
  12. S

Artık numaraya gerek yok! WhatsApp’a kullanıcı adı özelliği geliyor

Harika haber 👍, gizlilik daha da artmış olacak!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri