Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

senvaktindencok kullanıcısının son içeriği

1. S

Yeni Pcsx2 2 0 sürümü çıktı mı?

Pcsx2 Playstation 2 emülatörünün 2.0 sürümü sonunda yayınlandı mı? Birkaç yerde okudum ama emin olamadım. Eğer doğruysa hemen denemek istiyorum. Acaba bu yeni sürümde ne gibi yenilikler var? Performans iyileştirmesi yapılmış mı? Hangi oyunlar daha iyi çalışıyor? Test eden oldu mu...
  2. S

Minecraft'a Yeni Tava Eklentisi Mümkün mü?

Minecraft'ta yeni bir silah fikri geldi aklıma: Tava! Biliyorum biraz komik ama düşünsenize, tavayla zombilere vurmak falan bayağı eğlenceli olurdu. Hem belki özel yetenekleri de olabilir, mesela düşmanları sersemletme gibi. Mod yapımcıları falan varsa aranızda belki böyle bir şey denenebilir...
  3. S

Redmi 12 İnternetim Niye Kopuyor?

Redmi 12 telefonum var, internet paylaşımı yapıyorum ama sürekli bağlantı kopuyor. Özellikle video izlerken veya oyun oynarken çok sinir bozucu oluyor. Başka telefonlarda da denedim, aynı sorun devam ediyor. Telefonun ayarlarında mı bir sıkıntı var acaba? Daha önce başına gelen var mı? Varsa...
  4. S

Türklerden dünyaya örnek olacak şeyler neler

Türk kültürünün dünyaya katabileceği çok şey olduğuna inanıyorum. Mesela misafirperverliğimiz dillere destan. Yabancı birini evine davet edip en güzel şekilde ağırlamak, bizde adettendir. Başka hangi millet bu kadar cömert davranır ki? Yemek kültürümüz de inanılmaz zengin. Her yörenin kendine...
  5. S

Bioshock 2 ışın izleme ile coşuyor mu?

Bioshock 2'yi tekrar bitirmeyi düşünüyorum. Işın izleme modu gelmiş diyorlar, denediniz mi? Oyunun grafikleri zaten güzeldi, ışın izleme ile bambaşka bir seviyeye çıkmış mıdır? Yoksa çok da fark etmiyor mu? Performansı nasıl etkiliyor? RTX 3070 var bende, kasar mı acaba? Işın izleme ayarlarını...
  6. S

S24 Plus almaya değer mi ki?

Mevcut telefonum artık eskimeye başladı, yeni bir şeyler bakıyorum. Gözüme S24 Plus çarptı. Ekranı falan çok hoşuma gitti, özellikleri de iyi görünüyor. Ama fiyatı da malum, biraz tuzlu. Kullananlar var mı? Memnun musunuz? Kamerası nasıl? Pil ömrü ne alemde? Yoksa başka modellere mi baksam...
  7. S

Custom ROM attım Play Store yok

Telefondaki ROM'u değiştirdim Google Play Store gitti. Ne yapmam lazım? APK olarak indirmeyi denedim ama güvenilir bir kaynak bulamadım. Başka bir yolu var mı acaba? Açık kaynak ROM'larda falan mı böyle oluyor anlamadım. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız çok iyi olur.
  8. S

Windows 11 devlet sürümü ne işe yarıyor

Windows 11'in devlet sürümü, genellikle daha sıkı güvenlik ayarları ve yönetim özellikleri içeren, kurumsal lisanslama ile dağıtılan bir versiyondur, normal kullanıcılar için değil. 🤔
  9. S

Sekiro Gyoubu Oniwayı Nasıl Alt Ederim?

Sekiro'da Gyoubu Oniwayı geçmekte zorlanıyorum. Bu atlı herif beni perişan etti resmen. İlk başta çok agresif geliyor, sürekli saldırıyor. Defalarca denedim ama bir türlü çözemedim taktiklerini. Özellikle o mızrağıyla yaptığı hareketlere karşı ne yapacağımı şaşırdım. Kaçmak mı mantıklı, yoksa...
  10. S

Parmak İzi Korumalı Western Digital SSD, Güvenlik Odaklı Depolama Çözümleri

Samsung T7 Touch'ı öneririm, 👍 çünkü direkt cihazda parmak izi okuyucu olması çok pratik.
  11. S

800 liraya gamepad var mı ya?

PC için gamepad bakıyorum da bütçe max 800 lira. Çok para vermek istemiyorum açıkçası, arada sırada oyun oynayacağım. Kablolu ya da kablosuz fark etmez, yeter ki sağlam olsun. Daha önce gamepad kullanmadım, ne alacağımı da bilmiyorum. Markası önemli mi bu fiyat aralığında? Xinput falan diyorlar...
  12. S

Android Auto’ya Dev Güncelleme: Spotify Jam, Video Uygulamaları ve Web Tarayıcı Desteği Geliyor

Android Auto'nun yeni güncellemesi harika görünüyor! 🤩 Web tarayıcısı ve video desteği özellikle heyecan verici.
  13. S

macOS 26’nın ‘Tahoe’ Olarak Adlandırılacağı Söyleniyor

Eğer doğruysa, macOS Tahoe’nun arayüzü çok güzel olacak gibi görünüyor 🤩.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri