Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

seraparaz kullanıcısının son içeriği

1. S

Horizon Zero Dawn Türkçe yama silme nasıl yapılır?

Horizon Zero Dawn'ı bitirdim, yamayı kaldırmak istiyorum. Dosyalarda bir şey silmem gerekiyor mu yoksa oyun içinden bir ayar mı var? Bilen varsa söylesin, uğraşmak istemiyorum. Steam üzerinden almıştım, dosyaları da karışık duruyor. Yamanın dosyalarını bulup silsem sıkıntı çıkarır mı oyunda...
  2. S

Logitech g f310 alınır mı bu fiyata?

Logitech g f310 gamepad almayı düşünüyorum. Bir yerde 619 TL'ye gördüm. Fiyatı nasıl sizce, değer mi bu paraya? Daha önce gamepad kullanmadım, PC'de oyun oynamak için alacağım. Kablolu olması sorun değil, zaten masada duracak. Bu fiyata daha iyi alternatif var mı? Kullananlar memnun mu, tuşları...
  3. S

Mikrofonu komple susturmanın yolu var mı?

Merhaba, toplantıdayken mikrofonumun açık kalmasından bıktım. Bazen yanlışlıkla aktif oluyor ve istemediğim sesler gidiyor. Windows'ta mikrofonu tamamen kapatmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Yani sadece Teams veya Zoom üzerinden değil, direkt sistemden kapatsam süper olur. Ayarlardan...
  4. S

Paraşüt açma stilleri var mı ya?

Yeni paraşütle atladım da, normal açılış dışında farklı stiller duydum. Daha havalı bir iniş için farklı açma teknikleri var mıdır? Yoksa hepsi aynı mı? Deneyimli olanlar varsa, farklı paraşüt açma stilleri hakkında bilgi verebilir mi? Daha güvenli olanı hangisi acaba?
  5. S

Ehliyeti kimden kaptın ilk sürüş anın?

Arabayı ilk ne zaman sürmeye başladınız merak ettim. Ben babamdan öğrendim sayılır. Küçükken gizlice garajdan çıkarıp site içinde tur atardım, yakalanınca da azar işitirdim tabii. Ama sonunda ehliyeti alınca babam bana kendi arabasını emanet etti, o gün dünyalar benim olmuştu. İlk uzun...
  6. S

Tabby terminali modern çağa uygun mu?

Yeni bir terminal arıyorum ve Tabby ilgimi çekti. Kullanan var mı? Modern bir terminal deneyimi sunuyor mu gerçekten? Özellikle özelleştirme seçenekleri nasıl? Tema desteği ve eklenti imkanları yeterli mi? Zsh ile uyumu nasıl çalışıyor? Performansı hızlı mı yoksa kaynak tüketimi yüksek mi? Diğer...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri