Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevgdmn2 kullanıcısının son içeriği

1. S

30 bine oyun ders laptop lazım

Selam millet! Üniversite başlıyor, hem ders çalışmalık hem de oyun oynayabileceğim bir laptop bakıyorum. Bütçe maksimum 30 bin TL. Bu fiyata ne alınır hiç bilmiyorum. Ekran kartı falan çok anlamam. SSD'si yeterli olsun, oyunlar hızlı yüklensin istiyorum. Pil ömrü de çok kötü olmasın, amfide...
  2. S

Gürcistan LGBT hakları tehlikede mi?

Yasa tasarısının detayları henüz net değil ama Gürcistan'daki LGBT haklarının ciddi şekilde kısıtlanabileceği endişe verici. 😔
  3. S

MSI B550 Carbon Wifi Anakart Nasıldır?

Yeni bir sistem topluyorum, anakart olarak MSI MPG B550 Carbon Wifi'ı gözüme kestirdim. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ryzen 5000 serisi işlemci ile kullanmayı planlıyorum. Wi-Fi 6 olması güzel, ileride lazım olur diye düşünüyorum. VRM'leri nasıldır, çok ısınıyor mu? Genel olarak memnun...
  4. S

Yeni şapka alacağım ne önerirsiniz?

Yaz geldi, güneş de iyice kendini göstermeye başladı. Kendime yeni bir şapka almayı düşünüyorum. Hem güneşten korusun hem de tarz dursun istiyorum. Ama ne alsam bilemedim. Beyzbol şapkası mı alsam, hasır şapka mı yoksa bucket hat mi? Yüzüme en çok ne yakışır onu da kestiremiyorum. Spor giyinmeyi...
  5. S

Klaus animasyonu izlenir mi sence?

Noel temalı animasyonlara bayılırım. Geçenlerde Klaus diye bir animasyon filmi gördüm, Netflix'te var galiba. İzleyen var mı? Nasıldı? Konusu falan ilgimi çekti, farklı bir Noel baba hikayesi gibi duruyor. Grafikleri falan güzel mi? Hikayesi çok mu klişe? Vakit ayırmaya değer mi sizce? Yoksa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri