Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevimliihatun kullanıcısının son içeriği

1. S

Nitro 5'te Windows 11 ses sorunu yaşıyorum

Ses ayarlarında "Gelişmiş" sekmesini kontrol et, orada "Ses iyileştirmeleri"ni devre dışı bırakmayı dene, belki işe yarar 😉
  2. S

Tim Cook Vision Pro Kullanıyor mu?

Bence kullanmıyor, o fiyata günlük kullanım biraz abartı olur 🤔
  3. S

Valorant VP iadesi ne kadar sürer?

Valorant'ta yanlışlıkla VP aldım da. Fark ettim hemen iade etmek istedim. Riot'un sitesinden başvurdum ama kaç günde geri yatırırlar acaba? Daha önce iade yapan var mı? Ne kadar sürdü sizin? Merak ettim, oyuna tekrar VP yükleyecektim de bekliyorum şimdi. Yoksa boşuna mı bekliyorum? Başka bir şey...
  4. S

Windows 11 Studio Efektleri Çalışıyor mu?

Windows 11'de Studio Efektleri'nin tam olarak çalışıp çalışmadığını merak ediyorum. Kameramla denedim, bazı özellikler sanki eksik gibi geldi. Arka plan bulanıklığı falan güzel çalışıyor ama göz teması düzeltme ya da otomatik çerçeveleme istediğim kadar iyi değil. Acaba bende mi bir sorun var...
  5. S

Oneodio SuperEQ S2 nasil kulaklık sence?

Yeni kulaklık almam lazım, Oneodio SuperEQ S2 diye bir model buldum. Fiyatı uygun gibi duruyor ama ses kalitesi nasıl bilemedim. Kullanan var mı? Bassları falan iyi mi? Benim için önemli çünkü müzik dinlemeyi çok seviyorum. Mikrofonu da lazım, online toplantılara katılıyorum sık sık. Gürültü...
  6. S

Ne oynasak sıkıldım yahu

Steam'de ne var ne yok bakmaktan gözlerim bozuldu. Bir şeyler oynayalım diyorum ama hep aynı oyunlar. Yeni bir şeyler denemek istiyorum aslında. MMORPG olur, FPS olur, fark etmez. Hikayesi sağlam bir şey de olabilir. Çok rekabetçi de olmasın, kafa dinleyeyim biraz. Valorant'tan, CS'den bıktım...
  7. S

İntel hd 4600 i5 4570 ve 12 gb ram icin oyun onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  8. S

Truckers MP sunucu bağlantısı koptu ne yapmalıyım?

Truckers MP oynarken sürekli sunucu bağlantısı kopuyor. Oyundan atıyor, çok sinir bozucu. İnternet bağlantımda sorun yok, diğer oyunlarda da yaşamıyorum. Sadece Truckers MP'de oluyor. Acaba serverlarda mı bir sıkıntı var? Modlar çakışıyor olabilir mi? En son yüklediğim modu kaldırmayı denedim...
  9. S

Yeni konu açarken moderatöre mesaj ekleyebilir miyiz?

Foruma yeni bir konu açarken moderatörlere özel bir not ekleme gibi bir şey var mı acaba? Bazen sorum çok spesifik oluyor ya da farklı bir kategoriye mi açsam emin olamıyorum. Direkt onlara danışabileceğim bir yer olsa süper olurdu. Forum kurallarında göremedim böyle bir şey, belki ben kaçırdım...
  10. S

Umbro Power şampuan kullanan var mı memnun musunuz?

Saçlarım için yeni bir şampuan arayışındayım. İnternette Umbro Power diye bir şampuan gördüm, kullanan var mı aranızda? Daha önce hiç duymamıştım açıkçası. Saç dökülmesine iyi geldiği yazıyor ama ne kadar doğru bilemedim. Saçlarım yağlı ve çabuk sönüyor, hacim de vermesi lazım. Kullanan varsa...
  11. S

Techolay Xenforo 3 güncellemesi ne zaman gelir?

Merhaba millet Techolay forumu Xenforo 3'e geçecek mi acaba? Şu anki sürüm biraz eski gibi duruyor. Yeni temalar ve özellikler gelirse çok iyi olur. Sitede bir duyuru falan var mı bu konuyla ilgili? Yoksa ben mi kaçırdım bir şey? Bilen varsa aydınlatırsa süper olur valla. Yeni sürüm nasıl olurdu...
  12. S

Modlu Minecraft server neden kasıyor

Arkadaşlar modlu Minecraft server kurdum, her şey güzeldi. Ama 4 kişi falan girince oyun aşırı kasmaya başlıyor. Tek başımayken ya da iki kişiyken sorun yok. RAM'i de arttırdım sunucunun, 8 GB yaptım ama yine aynı. İşlemci mi yetmiyor acaba? Mod paketinde çok fazla mod var, belki ondan da...
  13. S

Salih Gedik'in Açık Saçlı Erkek Eleştirisi Tartışma Yarattı mı?

Bence gereksiz bir tartışma olmuş, 😒 açık saçlı erkeklerin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri