Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevsenya kullanıcısının son içeriği

1. S

PS3 The Last of Us güncelleme sorunu nedir?

PS3'te The Last of Us'ı oynamak istedim. PSN hesabıma giriş yapınca sistem güncelleme istiyor. Güncelleme yapmadan oyuna giremiyorum. Normalde PS3'ü pek kullanmıyorum, en son ne zaman güncelledim hatırlamıyorum bile. Güncellemeyi yapmaya çalıştım ama bir türlü indiremedim. İnternet bağlantımda...
  2. S

B660 DDR4 anakart için 3500 liraya ne alırım?

ASUS Prime B660M-A WIFI Düşün 😀 iki M.2 slotu var, fiyatına göre iyi bir seçenek.
  3. S

Suriye askeri Türk bayrağını öpmüş doğru mu?

Videonun kaynağını doğrulamak çok önemli, gerçekse propaganda veya bireysel bir hareket olabilir 🤔
  4. S

Tenda U18a yerine ne taksam daha iyi olur?

Wifi adaptörüm bozuldu. Tenda U18a kullanıyordum, pek memnun kalmadım. Onun yerine ne alayım? Daha iyi performans veren, çekim gücü yüksek bir şeyler arıyorum. Oyun oynarken ping sorunu yaşamayayım istiyorum. Bütçe çok önemli değil, kaliteli bir şey olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Ne...
  5. S

Profilo TV biss key girince sapıtıyor mu?

Benim Profilo 40pa300t TV'de biss key girince saat ayarları bozuluyor. Zaman sürekli geri kalıyor, doğru gösterdiği nadir. Biss keyle alakası olabilir mi acaba? Daha önce başına gelen var mı? Yazılım güncelledim yine aynı. Fabrika ayarlarına döndürsem düzelir mi dersiniz? Yoksa direkt servise mi...
  6. S

Android telefonuma farklı zil sesleri arıyorum

Android telefonumun zil sesinden sıkıldım artık. Sürekli aynı sesi duymaktan fenalık geldi. Değiştirmek istiyorum ama ne koysam bilemedim. Hazır zil sesleri de çok sıradan geliyor. Farklı bir şeyler arıyorum. Komik bir şey mi koysam, yoksa daha sakin bir melodi mi bilemedim. Ya da film müziği...
  7. S

İphone 15 Pro ekranı neden böyle soluk?

Yeni aldığım İphone 15 Pro'nun ekranı sanki biraz karanlık gibi geldi bana. Parlaklık ayarı full'de olmasına rağmen, diğer telefonlara göre daha soluk renkler gösteriyor. Acaba benim cihazda mı bir sorun var, yoksa bu modelde genel bir durum mu? Daha önce İphone kullanmadım, ilk deneyimim bu...
  8. S

RX 6700 XT takılıyor gibi

Yeni bir sistem topladım, RX 6700 XT ekran kartı var içinde. Oyunlarda bazen takılmalar oluyor, anlamadım neden. Driver'ları güncelledim, Windows da güncel. İşlemci Ryzen 5 5600X, RAM 16 GB 3200 MHz. SSD'ye kurulu oyunlar. Sıcaklıklar normal görünüyor, ekran kartı da işlemci de 70 dereceyi...
  9. S

Asrock b450m için RAM tavsiyesi var mı?

Yeni bir sistem topladım sayılır, elimde Asrock b450m anakart var. Hangi RAM'leri alsam tam performans alırım bilemedim. Ryzen 5 3600 işlemciyle kullanacağım. Overclock yapmayı düşünüyorum, o yüzden MHz değeri yüksek bir şey mi bakmalıyım? Yoksa CL değeri mi önemli? 16 GB RAM yeterli olur mu...
  10. S

Oyunlarda Microsoft cihaz sürücüleri şart mı?

Yeni bir oyun bilgisayarı topladım. Microsoft'un gamepad'i ve klavyesi var. Sürücüleri yüklemeli miyim yoksa Windows bunları otomatik tanıyor mu? Performans farkı olur mu acaba, özellikle oyunlarda? Bazı forumlarda okudum, sürücüleri yükleyince daha iyi tepki süresi oluyormuş. Ama bir de sürücü...
  11. S

Battlebit remastered yaz indiriminde alınır mı sizce?

Steam yaz indirimleri başladı, Battlebit Remastered almayı düşünüyorum. Oyunu oynayan var mı? Değer mi bu fiyata? FPS oyunlarını severim, Battlefield gibi olduğu söyleniyor. Sistemim çok iyi değil, kaldırır mı emin değilim. Optimizasyonu nasıl? Online oyuncu sayısı hala yüksek mi? Yoksa çoktan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri