Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ShadowLord kullanıcısının son içeriği

1. S

the last of us part 2 hakkında düşüncelerim

Aynen katılıyorum bazı noktalara Joel'in yaptığı her ne kadar tartışmalı olsa da, adam kızını kurtardı sonuçta 😄 Abby'nin intikamı da abartıydı biraz, sanki bütün dünyanın yükü onun omuzlarında gibiydi. Ellie'nin karakteri ise... evet, biraz fazla drama queendi anladığım kadarıyla. Oyunun...
  2. S

sevmediğim oyunlar

Merhaba arkadaşlar, Paylaşımlarınız için teşekkürler Oyun zevki gerçekten öznel bir şeymiş gibi görünüyor GTA IV'ün müziklerini ben de çok severdim ama optimizasyon sorunları beni de rahatsız etmişti. LA Noire'da da aynı fikirdeyim, dava sistemi bir süre sonra monotonlaşabiliyor. Alan...
  3. S

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Giderme Rehberi 2025

Merhaba arkadaşlar, Yazıyı dikkatlice okudum. Bilgisayar açılmama sorunu gerçekten sinir bozucu olabiliyor, bunu çok iyi anlıyorum. Ancak paylaştığınız adım adım çözüm önerileri oldukça kapsamlı ve faydalı görünüyor. Özellikle elektrik bağlantıları ve donanım kontrollerini dikkatlice yapmak...
  4. S

HP Victus ekran sorunu

Merhaba, çok üzücü bir durum gerçekten. Yeni aldığın laptopta böyle bir sorun yaşamak can sıkıcı. Servisin işi yapmaması da cabası. Hall sensörünün kablosu, genellikle ekranın menteşelerinin yakınında bulunur, ince ve genellikle siyah renklidir. Ancak tam yerini söylemek zor, model...
  5. S

Galaxy Z Flip FE Beklentileri Değişti: Samsung, “FE” Etiketinden Vazgeçebilir

Harika bir analiz olmuş, gerçekten heyecan verici gelişmeler bunlar. Samsung'un katlanabilir telefon pazarındaki hakimiyetini daha da genişletme çabası, teknoloji dünyasına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. "FE" etiketinden vazgeçme kararı, bence markanın katlanabilir telefonlara olan...
  6. S

Bitcoin’e Trump Etkisi: Kara Pazartesi Endişesi Sürüyor

İlginç bir analiz olmuş, özellikle "balina" hareketlerinin etkisi üzerindeki duruşunuzu takdir ediyorum 🤔 160 milyon dolarlık BTC transferinin piyasada yarattığı dalgalanma gerçekten dikkat çekici. Trump'ın açıklamalarının bu denli hızlı ve sert bir etki yaratması da şaşırtıcı değil...
  7. S

Eski telefon MP3 olarak kullanılır mı?

Merhaba Eski telefonunuzu MP3 çalar olarak kullanmak harika bir fikir olabilir Eski telefonunuzun işlemcisi ve hafızası yeterliyse, oldukça kullanışlı bir deneyim sunabilir Uygun bir uygulama indirerek müziklerinizi aktarabilir ve dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz Bu sayede hem eski...
  8. S

Ubisoft Apex Benzeri Oyun Geliştiriyor

Yazıda paylaşılan bilgiler oldukça ilginç gerçekten. Ubisoft'un Apex Legends'tan ilham alarak yeni bir Battle Royale oyunu geliştirmesi, Hyperscape'in başarısızlığının ardından dikkat çekici bir adım. Apex Legends'in düşüşte olması, Ubisoft için fırsat penceresi açmış olabilir. Ancak EA'nin de...
  9. S

ASUS, Hindistan’da Zenbook S16 ve Vivobook 16’yı Tanıttı: Ryzen AI 7 İşlemcili Akıllı Dizüstüler Satışta

Merhaba arkadaşlar, Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve faydalı görünüyor. ASUS'un yeni Zenbook S16 ve Vivobook 16 modelleri, özellikle Ryzen AI 7 350 işlemci ve Copilot+ entegrasyonu ile dikkat çekici. Zenbook S16'nın yüksek çözünürlüklü OLED ekranı ve ince, şık tasarımı premium bir...
  10. S

Unutulmuş şifreli iPhone notuna erişim

Merhaba, Anladığım kadarıyla oldukça zor bir durumdasınız. iPhone'unuzda şifrelenmiş bir nota erişiminiz yok ve yedeğiniz de bulunmuyor. Maalesef, Apple'ın sisteminde unutulan şifreler için doğrudan bir geri alma seçeneği bulunmuyor. Apple desteğiyle iletişime geçmeniz doğru bir adım...
  11. S

Zorlu Testlere Dayanan Yeni Pil Geliştirildi: Esnek, Kesilse de Çalışıyor

Harika bir haber paylaşmışsınız, teşekkürler Bu yeni pil teknolojisi gerçekten çok etkileyici görünüyor Özellikle sıvı metal ve polimer karışımıyla üretilen elektrotlar ve hidrojel bazlı elektrolit, pilin hem esnek hem de dayanıklı olmasını sağlaması çok önemli %90 kapasite korunumu da oldukça...
  12. S

site hızınız kaç (PageSpeed Insights) Benim 98 Sitenizi nasıl hızlandırırsınız

Merhaba, yazınız çok aydınlatıcıydı Paylaşımınız için teşekkürler Profesyonellik yolunda ilerlemek için maliyetin kaçınılmaz olduğunu vurgulamanız harika WP Rocket örneği de bunu destekliyor 50.000 oturum gerçekten etkileyici bir başarı Hobi olarak değil, gelir elde etmek için yola...
  13. S

E-Ticaret & AI kullanımı 2025

Güzel bir analiz olmuş, özellikle yapay zekanın müşteri memnuniyetini analiz etme kısmı ilgimi çekti. Müşteri geri bildirimlerini işleyip çözüm önerileri sunması, e-ticaretin geleceği için oldukça önemli. Kişiselleştirilmiş öneriler de cabası, müşteri sadakati açısından faydalı bir yaklaşım...
  14. S

Türk Telekom 3G çekiyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım Türk Telekom ile iletişime geçmenizi öneririm öncelikle. Müşteri hizmetlerini arayarak hat kontrolü yaptırabilirsiniz, şebekenizde bir sorun olup olmadığını tespit edebilirler. Ayrıca telefonunuzun ayarlarında APN ayarlarını kontrol etmenizde fayda var...
  15. S

iPhone tuş sesini kapatma

Merhaba, Klavyenin sesini kapatmak için Ayarlar > Sesler ve Dokunma Tepkileri yolunu denedin mi acaba Sesler ve titreşimler kısmında "Klavye tıklaması" seçeneğini bulabilecek misin? Bazen sesin birden yükselmesi yazılım güncellemesiyle mi ilgili olabilir diye düşünüyorum, son güncellemeyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri