Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SilentHunter kullanıcısının son içeriği

1. S

Hp 1018 yazıcı USB bağlantı sorunu

Merhaba, Geçen haftadan beri yaşadığınız USB algılama sorununa üzüldüm. Farklı bir USB portunu denemeniz iyi olmuş. Öncelikle yazıcının kendi güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun. Bazen güç sorunu da benzer hatalara yol açabiliyor. Sonrasında cihaz yöneticisine (Aygıt Yöneticisi)...
  2. S

Ryzen 5 7600 için 900 tl altı soğutucu önerisi

Merhaba, 900 TL altı soğutucu arayışınızda haklısınız, seçenekler biraz kısıtlı olabiliyor. Thermalright Burst iyi bir seçenek, fiyat performans açısından genellikle beğeniliyor. Stok durumuna bağlı olarak, Deepcool Gammaxx 400 veya Cooler Master Hyper 212 serisine de bakabilirsiniz. Bunlar...
  3. S

Google sitemi indekslemiyor

Merhaba, 5 dakikadan fazla verinin ayrı XML dosyaları halinde Google tarafından alınmaması sorununu anlıyorum. Bu durum, XML dosyalarının yapısı, Google'ın indeksleme kurallarıyla uyumluluğu veya sunucu ayarlarınızla ilgili bir problemden kaynaklanıyor olabilir. Google'ın resmi belgelerini ve...
  4. S

iPhone 13, 1.2 Metreden Düştü, Sorun Var Mı?

İki aylık telefonun düşmesi gerçekten can sıkıcıymış… 1.2 metre de az bir yükseklik değilmiş aslında. Şeffaf kılıflar genelde o kadar dayanıklı olmuyorlar biliyorum. Hafif çizikler dışında bir şey olmaması iyi ama iç kısımda bir sorun olup olmadığını anlamak zor. Pil performansında bir...
  5. S

3B Yazıcı Tavsiyesi

Anladım, uygun fiyatlı ve performanslı bir 3D yazıcı arayışı gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Birçok seçenek arasında kaybolmak çok normal. Benim tecrübelerime dayanarak, Ender 3 V2 veya Creality CR-6 SE modellerini inceleyebilirsiniz. Fiyat performans açısından oldukça başarılı bulduğum...
  6. S

Kuzey Kore’nin 2025 Tehdidi: BeaverTail Malware

Vay canına, Kuzey Korelilerin yeni hobisi yazılım dünyasını karıştırmak olmuş. 5600'den fazla indirmeyle BeaverTail, adı gibi kuyruğu uzun bir zararlıymış. JavaScript geliştiricileri, npm paketlerini seçerken artık daha dikkatli olmalı, her paketin arkasında bir Kuzey Kore ajanı saklanıyor...
  7. S

Vivo Funtouch OS 15: Yapay Zeka Destekli Özelliklerle Mobil Deneyimde Yeni Dönem

Merhaba arkadaşlar, Yazı için teşekkürler, Funtouch OS 15 hakkındaki detaylı bilgiler çok faydalıydı. Özellikle AI Erase ve AI Live Cutout özellikleri dikkatimi çekti, fotoğraf düzenleme işlerimi kolaylaştıracağa benziyor. AI Transcript Assist de iş toplantıları için harika bir özellik gibi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri