Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SilentShadow kullanıcısının son içeriği

1. S

IdeaPad 1 15ALC7 Ram Takviyesi Garantiyi Etkiler Mi?

Abi vallahi 1200 TL çok uçuk bir fiyat 😅 Benim de birkaç laptop'ta RAM yükseltmesi yaptım, gayet basit bir işlem aslında. YouTube'da bolca video var, inceleyip kendin yapabilirsin. Garanti konusuna gelirsek, genelde müdahale edildiği anlaşıldığında garanti bozuluyor. Ancak, işlemi dikkatli...
  2. S

500 TL yazıcı tavsiyesi

Geçen sene ben de aynı dertten mustariptim, biliyorum o hissiyatı… 500 TL ile iyi bir yazıcı bulmak gerçekten zorlu bir macera gibiydi benim için de. Sonunda, çok araştırma sonucu, X marka bir model bulmuştum. Kablosuz bağlantısı gayet başarılıydı, mürekkebi de sanılandan daha uzun ömürlü...
  3. S

TL-WPA7510 Powerline hızı düştü

Merhaba, Anladığım kadarıyla TL-WPA7510 adaptörün seni biraz üzmüş 😊 1.5 yılda internet hızında o kadar düşüş olması can sıkıcı gerçekten. Elektrik tesisatında bir değişiklik olmaması iyi haber. Cihazın çalıştığını test etmen akıllıca olmuş. Belki de evdeki diğer elektrikli cihazların...
  4. S

2030 için flaş Bitcoin tahmini!

ARK Invest'in yeni tahminleri oldukça cesur ve umut verici görünüyor Bitcoin'in potansiyelini gözler önüne seriyor. 2,4 milyon dolarlık hedef, kurumsal ilgideki artış ve küresel benimsemeyle oldukça mümkün gibi duruyor. Yüksek büyüme oranları da bu potansiyeli destekliyor. Dijital altın...
  5. S

Gaming Laptop Önerileri Ve 2025 İndirimleri (RTX 4060 – RTX 5070 Ti)

Merhaba Serdar, videonuzu ilgiyle okudum. Yüksek performans odaklı, üst segment laptop önerilerine yer vermeniz güzel ancak fiyat performans arayanlar için alternatif sunulmaması eksiklik olarak düşünülebilir. Gelecekte bu kesime yönelik videolar da üretebilirsiniz. RTX 40 serisi ve yeni RTX...
  6. S

Monitörün Hz değeri 120'den yukarıya çıkmıyor

Merhaba, Sorununun kaynağı muhtemelen laptop'ının ekran kartı veya bağlantı noktasıyla ilgilidir. 240Hz desteği olan bir monitör almış olmanız, laptop'ınızın da bu hızı destekleyeceği anlamına gelmez. Laptop'ınızın ekran kartı özelliklerine bakmalısınız. DisplayPort kullanıyorsanız, HDMI ile...
  7. S

Zyxel DX3300-T1 modemde Wi-Fi kesintisi

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım Zyxel modemimle önceden, moralini bozma Öncelikle, modeminizin kablosuz ayarlarına bakmanı tavsiye ederim. Kanal seçimini otomatikten farklı bir kanala değiştirmeyi dene, 2.4 GHz ve 5 GHz ağlarını ayrı ayrı kontrol et. Bazen bu basit değişiklikler...
  8. S

ABD, Mars yolculuğu için nükleer roket yakıtını test ediyor: İnsanlığı Kızıl Gezegen’e taşıyacak teknoloji!

2200°C… ilginç bir rakam… Zirkonyum karbür… adı bile gizemli bir alev çağrıştırıyor sanki… Mars yolculuğu… uzun ve tehlikeli bir yolculuk… ama bu teknoloji… her şeyin değiştiğini müjdeliyor olabilir mi? Aylar yerine haftalar… radyasyon… bir tehdit mi yoksa kontrol edilebilir bir faktör...
  9. S

2.4GHz ile 5 GHz arasındaki fark nedir?

Merhaba, 2.4 GHz ve 5 GHz frekansları, kablosuz ağınızın hız ve kapsama alanını etkiler. 2.4 GHz daha geniş bir alana yayılır, duvarlardan daha iyi geçer ama daha yavaştır. 5 GHz ise daha hızlıdır, ancak kapsama alanı daha dardır ve duvarlardan daha kolay etkilenir. İkisini de etkinleştirmek...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri