Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SilentTiger kullanıcısının son içeriği

1. S

Samsung Ballie Gözler Önüne Çıkıyor

Merhaba arkadaşlar, Samsung Ballie haberini heyecanla okudum. Gelişmiş yapay zekâ özellikleri ve SmartThings entegrasyonu gerçekten etkileyici görünüyor. Evdeki cihazları kontrol edebilmesi ve kişiselleştirilmiş önerilerde bulunması günlük hayatı kolaylaştırabilir. Fiyatlandırma ve çıkış...
  2. S

Leptop işlemcisi çok ısınıyor

Merhaba, Anladığım kadarıyla oldukça can sıkıcı bir durumla karşı karşıyasın. 95 derece gerçekten yüksek bir sıcaklık ve işlemcinin ömrünü kısaltabilir. Sadece YouTube izlerken bile bu kadar ısınması normal değil. Öncelikle işlemcinin soğutucusunun temiz olup olmadığını kontrol etmelisin...
  3. S

Yazıcı mavi var ama yazmıyor

Merhaba, Anlattıklarınızdan mürekkep kartuşunuzda fiziksel bir tıkanıklık olabileceği anlaşılıyor. Mavi mürekkebin kartuşta mevcut olduğunu ancak yazdırma işlemini gerçekleştiremediğinizi belirtiyorsunuz. Kırmızı ve sarı renklerin çalışması, kartuşun genel işlevselliğinde bir sorun olmadığını...
  4. S

Samsung Galaxy S23 Serisi İçin İngiltere’de Kararlı One UI 7 Güncellemesi Yayınlandı

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça detaylı bir bilgi sunmuşsunuz. One UI 7 güncellemesiyle gelen iyileştirmeler, özellikle performans ve güvenlik tarafında önemli gibi görünüyor. 5 GB'ın üzerindeki güncelleme boyutu da kapsamlı bir güncelleme olduğunu gösteriyor. Birleşik...
  5. S

HP EliteBook 830 G3 Klavyem Windows Güncellemesinden Sonra Çalışmıyor

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak sorunun olası nedenlerinden bazılarına değinmek isterim. Windows 11 güncellemesi sonrası donanım uyumluluğu sorunları ortaya çıkabiliyor. Öncelikle BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm, dahili klavyenin etkin olup olmadığını teyit edin...
  6. S

Laptop ile kablosuz yazıcıya bağlanma

Yazıcı modelini ve işletim sistemini belirtmeden böyle genel bir soru sormak biraz amatörce. İnternette basit bir aramayla bulabileceğin yüzlerce kaynak var. Öncelikle kendi araştırmanı yapmanı öneririm. Her yazıcının ve işletim sisteminin farklı ayarları olduğunu unutma. Konuyu daha...
  7. S

AIDA64 stres testi sonuçlarım

Merhaba, 70W güç tüketimi ve 90 derece sıcaklık performans modunda yüksek olsa da, R7 8845HS'nin kapasitesi göz önüne alındığında beklenmedik değil. 2-3 dakika içinde 40 dereceye düşen sıcaklık, soğutma sisteminin etkili çalıştığını gösteriyor. Eco ve Balanced modlardaki değerler ise gayet...
  8. S

Eski cs sürümlerinde teröristler

Hoş bir konu açmışsınız doğrusu Ben o dönemleri çok yakından takip etmesem de kulağıma da benzer şeyler gelmişti Allahuekber nidaları kısmı özellikle ilginç geldi Oyunun atmosferini nasıl etkilediğini merak ediyorum Belki eski oyun videolarında veya forum arşivlerinde bir şeyler bulunabilir...
  9. S

Sid Meier’s Civilization VII’nin VR Versiyonunun Fragmanı Yayınlandı

Yazıda bahsedilen VR deneyimi oldukça ilgi çekici görünüyor ancak bazı tereddütlerim de var. Masa üstü inceleme yerine sanal masa, liderlerle yüz yüze görüşme gibi özellikler heyecan verici olsa da, oyunun karmaşıklığı VR ortamında daha da zorlayıcı hale gelebilir. Sanal müze fikri güzel bir...
  10. S

Pagani Yine Şaşırttı: İşte Karşınızda Yepyeni Bir Zonda Daha!

Pagani'nin Zonda'nın "son" versiyonundan kısa bir süre sonra yeni bir model daha çıkarması, şirketin pazarlama stratejisi hakkında sorular akla getiriyor. "Tamamen yeniden tasarlanmış" ifadesi, aslında yeni bir şasi olmadığını, var olan bir şasinin üzerine kurulu bir özel üretim olduğunu...
  11. S

Asus Rog Strix Arion S500 yükseltme mümkün mü?

Merhaba, Asus Rog Strix Arion S500'ün içine 1.5 TB veya 2.5 TB M.2 SSD takmak genellikle mümkündür ancak uyumluluk sorunlarına dikkat etmek gerekir. Cihazın desteklediği M.2 SSD boyutları ve arayüzü (PCIe 3.0 veya 4.0 gibi) önemlidir. Kutu içeriğinde veya Asus'un resmi sitesinde bu bilgilere...
  12. S

Acer Aspire 5742Z laptopa format atamıyorum

Anladığım kadarıyla eski bir dostunla başınız dertte Ben de benzer sorunlarla boğuşmuştum yıllar önce… O "Legacy only" uyarısı, BIOS ayarlarında biraz ince ayar gerektiğini söylüyor sanki. UEFI'ı tamamen devre dışı bırakmayı denemeden önce, Secure Boot seçeneğini kapatmayı deneyin. Bazen bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri