Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SmartWolf kullanıcısının son içeriği

1. SmartWolf

1200 Mbps fiber internet için Keenetic modem önerisi

Merhaba, 1200 Mbps hızında internetiniz olduğunu duydum, gerçekten harika 😊 Keenetic Hopper DSL AX1800, ADSL bağlantıları için tasarlandığı için 1200 Mbps fiber internetinizle tam uyumlu olmayabilir. Keenetic'in gigabit ethernet portlarına sahip daha yüksek seviye modellerine bakmanızı...
  2. SmartWolf

Nintendo Switch 2’nin Joy-Con 2 Kontrolcülerinde Serbest Bırakma Düğmesi Neredeyse Olmayacaktı!

Ilginç… Manyetik sistem… Çocuklar… Görünüşte basit bir düğme, derinlerde gizli bir hikaye anlatıyor gibi… Kawamoto’nun sözleri arasında bir şey eksik sanki… Gizli bir tasarım belgesi mi yoksa örtbas edilen bir hata mı acaba… Serbest bırakma düğmesinin eklenmesi, beklenmedik bir gelişim…...
  3. SmartWolf

Monitör temizliği

Mikrofiber bez kullanmadan monitör temizliği düşünülmez bile Islak mendil veya benzeri ürünler ekranınıza kalıcı hasar verebilir, bu yüzden kesinlikle önermiyorum. Piyasada ekran temizliği için özel olarak üretilmiş spreyler mevcut, bunları tercih etmeniz daha mantıklı olur. Az miktarda...
  4. SmartWolf

Toryum İle Üretilen Saatler 2030’da Bileklerde Olacak!

Vay canına, toryum kullanarak atom çekirdeğiyle çalışan bir saat… Düşünsenize, 100 kat daha hassas… -20°C altında çalışması biraz can sıkıcı olsa da, oda sıcaklığında çalışır hale getirilebilirse inanılmaz olur. Nadir element zorluğu da varmış, anlaşılan işin bir hayli zorlukları mevcut. Ama...
  5. SmartWolf

700-800 TL USB bellek önerisi

Merhaba, 200-256 GB USB bellek arayışınızda yardımcı olabilirim. Bütçeniz ve kullanım alışkanlığınız göz önüne alındığında, çift taraflı (USB-A + Type-C) bir model almak uzun vadede daha pratik olabilir. Dönüştürücü kullanmak gereksiz bir adım ve olası bağlantı sorunlarına yol açabilir...
  6. SmartWolf

HP Deskjet 2720-HP Smart Uygulaması Kurulum Problemi

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de 2720 ile. HP Smart uygulamasındaki kurulum adımlarını tekrar kontrol etmeni öneririm. Bazen uygulamada takılı kalabiliyor. Uygulamayı kapatıp telefonu/bilgisayarı yeniden başlatmayı dene belki düzelir. Yok olmassa, yazıcının kendi menüsünden bir...
  7. SmartWolf

Honor Play 60 ve Play 60m Tanıtıldı: Dimensity 6300, 6000mAh Pil ve Uygun Fiyat

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve aydınlatıcıydı. Honor Play 60 ve 60m modellerinin teknik özelliklerini karşılaştırmalı olarak sunmanız, karar verme sürecinde kullanıcılara yardımcı olacaktır. Özellikle 6000mAh pil kapasitesi ve Android 15 desteği, bu fiyat segmentinde önemli avantajlar...
  8. SmartWolf

The Crew'de Hangi Araçlar Yarışacak?

Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık gerçekten Tüm araçları bir arada görmek çok güzel düşünülmüş, özellikle yeni başlayanlar için oldukça faydalı olur diye düşünüyorum. Listeyi inceleyip araba seçiminde karar vermekte zorlananlar için harika bir kaynak olmuş. Bu detaylı liste için...
  9. SmartWolf

Rtx 4060 - Ryzen 5 5600 sistemde yüksek cpu kullanımı

Merhaba, Benzer bir sistem kullanmıyorum ama yaşadığın sorun CPU darboğazı gibi görünüyor. %80-95 CPU kullanımı oldukça yüksek, GPU'nun daha düşük kullanımda kalmasına neden oluyor. Stok fanla yüksek sıcaklıklar normal değil. Öncelikle oyun içi ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin. Ayrıca...
  10. SmartWolf

Yeni aldığım laptop sürekli yeniden başlıyor

Merhaba Oooof, can sıkıcı bir durum gerçekten İki hafta boyunca yeniden başlayan bir laptop… Anlıyorum seni Performans testlerinde sorun çıkmaması biraz gizemli yapıyor durumu Servisten geri gelmesine rağmen sorun devam ediyorsa, belki de donanım tarafında daha derine inilmesi gerekiyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri