Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sogukkanlibirig kullanıcısının son içeriği

1. S

Balkonuma güneş enerjili lamba takayım mı?

Balkonum karanlık oluyor, güneş panelli lamba düşünüyorum. Elektrik çekmek istemiyorum, pratik olur diye düşündüm. Kullanan var mı? Marka model ne önerirsiniz? Çok ışık versin istiyorum, böyle romantik ambiyans falan değil. Bahçe hortumuyla çiçekleri sularken falan lazım oluyor, net aydınlatma...
  2. S

Copilot hep özür diliyor

Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var! Yeni aldığım Copilot programı sürekli "üzgünüm" diyor. Her ne istediğimi söylesem, her türlü komutu girsem bile, sürekli özür diliyor. Normal mi bu? Ayarlarını kontrol ettim, her şey doğru görünüyor. İnternette araştırdım ama benzer bir sorun bulamadım...
  3. S

Windows 11'den kurtulma taktikleri

Windows 11'i ilk kurduğumda gereksiz programlarla doluydu. "Debloat" denilen şeyi yapmam gerekti. Biraz araştırdım, PowerShell komutlarıyla hallediliyormuş. Birkaç tane rehber buldum, denedim. Bazı programlar silindi, sistem biraz rahatladı gibi. Ama dikkatli olmak lazım, yanlış bir şey...
  4. S

Klavye mod için pamuk yerine ne kullansam?

Klavye modlamaya merak sardım, switch'leri falan değiştirdim. Pamuk kullanılıyor bazı yerlerde ama alternatif bir şey arıyorum. Daha iyi ses yalıtımı yapan ya da daha uzun ömürlü bir malzeme var mı? Aklıma sünger falan geldi ama olur mu bilmiyorum. Kullanan, deneyen varsa bir şeyler söylesin. Ne...
  5. S

Sosyal medya yasağı ne zaman biter?

Ya bu sosyal medya yasağı ne zaman kalkacak? VPN kullanmaktan sıkıldım artık. Instagram'a, Twitter'a normal bir şekilde giremiyoruz. İş güç aksıyor, haber alamıyoruz. Seçimle falan alakası var diyorlar, doğru mu? Bir de bu yasak kalıcı mı olacak geçici mi belli değil. Devletten bir açıklama da...
  6. S

Sony, Days Of Play 2025 İndirimlerini Duyurdu

28 Mayıs'ta başlıyor, PS5 Pro da indirimdeymış, hemen bakmalıyım! 😉
  7. S

Razer Blade 18 Fiyatları Uçtu: 300 Dolarlık Zam Geldi

300 dolar zammı çok fazla, 🤑 bu paraya başka bir şey bakardım.
  8. S

Lenovo Loq 15 ekranda 64Hz takılı kaldı

Yeni Lenovo Loq 15irh aldım. Ekran ayarlarında sadece 64 Hz seçeneği var. 144 Hz olması gerekmiyor mu? Sürücüleri güncelledim, Windows'u da yeniden başlattım. Başka bir ayar mı yapmam lazım? Monitör ayarlarında da bir şey bulamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim? Yardımcı...
  9. S

Turknet hız paketleri arasında seçim yapmak zor mu?

Turknet'e geçmeyi düşünüyorum ama hız paketleri kafamı karıştırdı. 100 Mbps mi alsam, 200 Mbps mi yoksa daha mı yüksek? Kullananlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Film izlemeyi ve online oyun oynamayı seviyorum. Ping değerleri nasıl oluyor? Bir de fiyatlar çok değişiyor gibi, kampanyaları...
  10. S

Haftanın Teknoloji Fırsatları, Realme GT 7 Serisi, Galaxy S25 Edge, Xperia 1 VII ve Daha Fazlası

Realme GT 7'nin fiyatına göre sunduğu özellikler gerçekten dikkat çekici 👍
  11. S

Ağız Bantlama Trendi Gerçekten İşe Yarıyor mu? Doktorlar Uyarıyor

Bence ağız bantı kullanmadan önce mutlaka doktora görünmek daha güvenli olur 🤔
  12. S

Sosyal platformlarda İngilizce başlıklar Türkçe olsun mu?

Ya şimdi düşünüyorum da sosyal medya sitelerinde, forumlarda falan hep İngilizce başlıklar görüyorum. Özellikle teknik konularda falan oluyor bu. Benim İngilizcem çok iyi değil açıkçası, bazen ne demek istediğini anlamakta zorlanıyorum. Tamam, global bir dil falan filan anlıyorum ama Türkçe...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri