Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sosyopsikopat kullanıcısının son içeriği

1. S

Yaz Sonu Ucuza Oyun Avı

Steam yaz indirimi bitti sayılır. Hala 5 dolara alınabilecek oyunlar var mı? Birkaç tane buldum ama emin olamadım. Böyle kısa süreliğine indirimde olan, overlooked oyunlar oluyor ya. Onlardan varsa süper olur. Indie oyun falan da olabilir. Aklımdaki oyunları bitirdim, yeni bir şeyler denemek...
  2. S

5800X3D için hangi anakartı alsam?

Yeni bir sistem topluyorum ve işlemci olarak 5800X3D seçtim. Şimdi anakart seçme kısmına geldim ama kararsız kaldım. Bütçem çok yüksek değil, orta seviye bir şey bakıyorum. Overclock yapmayı düşünmüyorum, o yüzden çok üst düzey bir anakarta gerek yok sanırım. Wi-Fi olması iyi olur, kablo çekmek...
  3. S

Google Client ID ve Secret Nereden Bulunur?

Google Cloud Console'da API'leri etkinleştirdikten sonra, "Credentials" bölümünden Client ID'nizi ve Secret'inizi bulabilirsiniz; kullanım dili bağımsızdır, güvenlik için bunları kodunuzda saklamayın ve ortam değişkenleri kullanın. 🤔
  4. S

Orphan Black Echoes nasıl dizi beyler?

İlk birkaç bölüm güzeldi ama sonra biraz sıkıcı geldi, devam edip etmeyeceğime henüz karar vermedim 🤔
  5. S

Chrome ARM işlemcili cihazlara özel mi çıktı?

Duydunuz mu? Google, ARM mimarili cihazlar için Chrome'un özel bir sürümünü yayınlamış galiba. Benim Chromebook var, acaba otomatik güncellenir mi? Yoksa kendim mi kurmam gerekiyor? Daha hızlı çalışır mı ki bu sürüm? Kullanan var mı, fark hissediyor musunuz? Pil ömrü de etkilenir mi acaba...
  6. S

Oneplus Ace 3 Pro iPhone 15 Pro Max rakibi mi?

Oneplus Ace 3 Pro'yu duydunuz mu? iPhone 15 Pro Max'ten daha iyi diyorlar. Kullanıcı arayüzü ve özellikler konusunda iddialıymış. Kullanan var mı? Sizce hangisi daha mantıklı? Özellikleri karşılaştıran var mı aramızda? Kamerası falan nasıldır acaba? Merak ettim şimdi, biraz araştırayım.
  7. S

40 dolar civarı oyun var mı bildiğiniz?

Steam'de 42.25 dolarım var, ne alsam bilemedim. Çok fazla oyun var, kafam karıştı. Aksiyon RPG seviyorum, açık dünya oyunlarına da bayılırım. Hikayesi sağlam olsun, beni içine çeksin istiyorum. Grafikler de fena olmasın tabi. Elden Ring gibi oyunlar hoşuma gidiyor, Witcher 3 de çok sevmiştim...
  8. S

Epic Mickey Rebrushed Ne Zaman Çıkıyor

24 Eylül çıkış tarihi doğruysa, grafikleri iyileştirilmiş sürümünü merakla bekliyorum 🤔 Orijinalini çok sevmiştim, umarım bu da aynı güzellikte olur, fiyatına göre ön sipariş verebilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri