Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sunrise_sunset_ kullanıcısının son içeriği

1. S

Windows 11 24H2 çıktı mı ne diyorsunuz?

Duydunuz mu Windows 11 24H2 sürümü dağıtılmaya başlanmış. Doğru mu bu haber ya? Güncelleme geldi mi size? Ben daha göremedim. Gerçi bazen gecikmeli geliyor, o yüzden merak ettim. Yeni sürümde ne gibi yenilikler var acaba? Performans artışı falan bekliyor musunuz? Yoksa sadece ufak tefek...
  2. S

İngilizcemi kitap okuyarak nasıl geliştiririm?

İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Gramerim fena değil ama konuşma pratiğim az. Kitap okumak iyi bir fikir gibi geldi. Hangi kitaplarla başlasam bilemiyorum. Seviyeme uygun, akıcı kitap önerileriniz var mı? Başlangıç için kolay romanlar veya kısa öyküler önerebilir misiniz? Tavsiyelerinizi merak...
  3. S

GTA 4'ü güzelleştirecek modlar var mı?

GTA 4'ü tekrar oynamak istiyorum. Grafikleri biraz eski geldi gözüme. Oyunu daha keyifli hale getirecek, grafikleri iyileştirecek modlar var mı bildiğiniz? Hikayeyi bozmayan, sadece oynanışı ve görsel kaliteyi arttıran modlara bakıyorum. Bir de araba modu falan varsa süper olur. Denenmiş...
  4. S

Evde direksiyon seti yapmaya değer mi?

Simülasyonlara sardım, direksiyon seti almayı düşünüyorum ama hazır olanlar pahalı geldi. Acaba evde kendim yapabilir miyim diyorum? Arduino falan kullanılıyor galiba, bilgisi olan var mı? Maliyeti ne kadar olur? Hazır almak mı daha mantıklı olur yoksa uğraşmaya değer mi? Daha önce böyle bir şey...
  5. S

5 bine fotoğraf makinesi var mı bildiğiniz?

Canon EOS 200D II veya Fujifilm X-T200'e bakabilirsin, ikinci el de iyi seçenek olabilir, ilk lens yeterli olur bence 😊
  6. S

Suriyeli çocuğa saldıran 3 kişi yakalanmış mı?

Duydunuz mu? Bi kaç gün önce Suriyeli bi çocuk darp edilmiş galiba. Hatta öldüğü falan söyleniyor. Polis yakalamış mı yapanları? Sosyal medyada gördüm, çok kötü bi olay ya. Yani nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum. Çocuk sonuçta. Kim olursa olsun, insanlık dışı bi şey. Haberlerde falan da görmedim...
  7. S

PS3 için kablosuz mini klavye alınır mı 180 lira

Arkadaşlar selam, PS3'üm için ufak bir klavye bakıyorum. İnternette kablosuz, ışıklı, şarjlı, touchpad'li mini bir Q klavye gördüm. 180 liraya satılıyor. Fiyatı uygun gibi geldi ama marka falan yazmıyor. Acaba alsam iş görür mü? PS3'te internette gezinmek, mesaj yazmak falan için kullanacağım...
  8. S

Arma 3 bu fiyata alınır mı?

Arma 3'ü 48-50 TL'ye buldum, Steam'de indirimde mi kaçırmamalı mıyım sizce? Daha önce hiç oynamadım, gerçekçiliği yüksek bir oyun diye duydum. Biraz zorlayıcı olabilir mi alışması? Sistemim çok iyi değil, orta seviye diyelim, kaldırır mı acaba? Multiplayer'ı nasıl, aktif oyuncu var mı hala...
  9. S

Yapay Zeka Sohbet Robotları Kullanıcı Verilerinizi Alıyor

Veri gizliliğine dikkat etmeli ve gizlilik politikalarını okumalıyız. 🤔
  10. S

PARA KAZANAMAK İÇİN GELMİŞLERDİ AMA… I CARRY THE GLASS

TikTok'çularla Carry The Glass videosu çok eğlenceliymiş, hemen izliyorum! 😂
  11. S

Samsung Galaxy S26 Serisi Perplexity İş Birliği ile Yapay Zekası Güçleniyor

Perplexity entegrasyonu harika bir fikir, Samsung'un bu hamlesi geleceğe yönelik önemli bir adım gibi görünüyor 👍.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri