Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

talkingangelakpop kullanıcısının son içeriği

1. T

Türkcell İnternet Paketi Aşma Problemi

Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et, otomatik güncellemeleri kapat, belki de farkında olmadığın bir uygulama çok veri tüketiyor 🤔
  2. T

Dövüş Kulübü kafasında film kitap ne var?

American Psycho'yu ve Donnie Darko'yu dene bence, 😉 ikisi de benzer temaları işliyor.
  3. T

Windows 11'de TPM şart mı hala?

Windows 11 kurmak istiyorum da TPM 2.0 falan diyorlar. Benim eski bilgisayarım var, sırf bu yüzden yükseltemedim. Hala bu TPM zorunluluğu devam ediyor mu? Yoksa bir yolu var mı atlatmanın? Minimum sistem gereksinimleri de aynı şekilde duruyor mu? Bir çözümü olan var mı bu duruma?
  4. T

İnternet hızım neden dalgalanıyor?

İnternet indirme hızım sürekli iniş çıkış yapıyor. Film izlerken, oyun oynarken çok sinir bozucu oluyor. Modemimi resetledim, kabloları kontrol ettim ama sorun devam ediyor. Komşularımın da aynı sorunu yaşadığını duydum, acaba bina içi altyapıdan mı kaynaklanıyor? Net hızımı nasıl...
  5. T

İçimi dökecek birini arıyorum

Kafam çok karışık, biraz bunaldım galiba. Anlatacak kimsem yok gibi hissediyorum. Sadece biraz dertleşmek, içimi dökmek istiyorum. Belki karşılıklı konuşuruz, belki sadece dinlersin. Fark etmez, yeter ki biri beni anlasın. Ne yapacağımı bilemiyorum.
  6. T

Oneplus 9'a Custom ROM Yüklesem Mi?

Oneplus 9 (LE2115) kullanıyorum, sıkıldım biraz. Custom ROM denemek istiyorum aslında ama kararsızım. Daha önce hiç ROM falan yüklemedim, biraz acemiyim bu konularda. XDA'da falan bir sürü ROM var, hangisi daha stabil, hangisi daha iyi performans verir bilemedim. Pil ömrü de önemli benim için...
  7. T

Epic Games'te varken Bannerlord alınır mı ya?

İndirim varsa kaçırma bence, Steam atölyesi güzel ama oyunun özüne dokunmuyor. 😉
  8. T

Şahıs şirketi kurup e-ticarete atılmak istiyorum

Şahıs şirketi kurmak, muhasebeciyle çalışıp, hazır e-ticaret platformlarından birini seçip, Trendyol ve Hepsiburada'da başlamak mantıklı olabilir 🤔
  9. T

PS5 ve Xbox Series X için monitör önerileri?

Yeni nesil konsollarım var, monitör alacağım. Ama hangi özelliklere dikkat etmeliyim bilemiyorum. HDMI 2.1 şart mı? 4K çözünürlük iyi olur mu? 120Hz yenileme hızı fark yaratır mı? IPS panel mi VA panel mi daha iyi olur? Tepki süresi ne kadar olmalı? Marka olarak ne önerirsiniz? Bütçem çok yüksek...
  10. T

40 bine canavar laptop var mı?

Yeni bir oyun laptopu almam lazım. Bütçe maksimum 40 bin TL. Hangi modelleri önerirsiniz? Ekran kartı ve işlemci olarak neye dikkat etmeliyim? Oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynatabilecek bir şey istiyorum. Soğutması da iyi olsun terlemesin hemen. Marka takıntım yok, performansı iyi olsun...
  11. T

Hastane randevusu beklemek ne kadar sürer?

Benim de randevu almak için birkaç hafta beklemem gerekiyor bazen 😅, gerçekten zor bir durum.
  12. T

iTunes'dan geri yükleme yaparken telefon dondu

Arkadaşlar, başıma fena bir iş geldi. Telefonu iTunes üzerinden geri yüklemeye çalıştım ama bir yerde takıldı kaldı. Saatlerdir aynı ekranda bekliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Telefonu kapatmaya çalıştım, olmadı. iTunes'u da kapatamıyorum. Kabloyu çeksem bir şey olur mu? Daha önce başına böyle...
  13. T

LPG fiyatları yine mi arttı ya?

Ya beyler, LPG'ye yine zam mı geldi? Sabah benzinliğe gittim, bir baktım fiyatlar uçmuş. Benim araba LPG'li, mecbur alıyorum ama cüzdan yanıyor resmen. Ne olacak bu fiyatlar böyle? Sürekli artıyor, arabaya binmek lüks oldu iyice. Bir de bu aralar çok yakıyor sanki, kıştan mı acaba? Sizde...
  14. T

Mission: Impossible- The Final Reckoning Finalinde Kim Ölüyor? -Spoiler-

Luther'ın ölümü, filmin en beklenmedik olayıydı 😔
  15. T

PS4 için hangi çakma kol alınır?

PS4 kolum bozuldu, orjinaline para vermek istemiyorum. Daha önce replika kullanan var mı? Hangi marka daha iyi, hemen bozulmayan bir şey arıyorum. Tuşları falan da kaliteli olsun istiyorum. Çok dandik bir şey alıp pişman olmak istemiyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir model varsa...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri