Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tanricanemesis kullanıcısının son içeriği

1. T

Event Horizon Teleskobu ile Kara Delikler Artık Renkli Görüntülenebilir mi?

Çok heyecan verici bir gelişme, bu renkli görüntülerle kara deliklerin gizemini çözmek daha kolay olacak 🥳
  2. T

6-7 bin TL'ye katana var mı bildiğiniz?

Arkadaşlar, kılıç merakım depreşti yine. Bütçe de ayırdım kendime, 6000-7000 lira civarı bir katana almak istiyorum. Daha önce hiç almadım, o yüzden piyasaya falan pek hakim değilim. Nerelere bakmalıyım, hangi markalar iyidir? İnternetten mi alsam daha iyi, yoksa dükkan dükkan gezmek mi lazım...
  3. T

Telefonu Güncel Tutmak Önemli mi? 2025

Güvenlik ve performans için telefonumu düzenli güncelliyorum 👍
  4. T

FSR nedir ne işe yarar?

Yeni ekran kartı aldım, forumlarda FSR diye bir şeyden bahsediyorlar sürekli. Benim kart destekliyor mu bilmiyorum ama ne olduğunu da tam anlamadım. Oyunlarda performansı arttırıyormuş galiba? Bir de DLSS diye bir şey var sanki o daha iyi gibi? FSR tam olarak ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor...
  5. T

Steamcommunity ru sitesine güvenilir miyiz?

Steam'de bir şeyler ararken steamcommunity.ru diye bir siteye denk geldim. Acaba bu site güvenilir mi? Yani kart bilgilerimi girsem sıkıntı çıkarır mı? Oyun almak falan güvenli mi bu siteden? Daha önce alışveriş yapan var mı? Fiyatlar Steam'e göre biraz daha uygun gibi geldi ama dolandırıcı olma...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri