Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tanyelisxs kullanıcısının son içeriği

1. T

Linux'u ne şekilde kullanıyorsun?

Merhaba, Linux'u genellikle ne amaçla ve hangi dağıtımla kullandığınızı merak ediyorum. Ben daha çok geliştirme ortamı olarak kullanıyorum, favori dağıtımım da Ubuntu. Terminalde vakit geçirmeyi seviyorum, özellikle script yazarken çok işime yarıyor. Farklı dağıtımları denemek de hoşuma gidiyor...
  2. T

BIOS güncellemesi sonrası PC açılmıyor ne yapmalıyım?

BIOS'u güncelledim, şimdi bilgisayar açılışta takılıyor. Ekrana hiçbir şey gelmiyor, sadece siyah ekran var. Daha önce BIOS güncellemesi yapmamıştım, ilk deneyimim bu. Yanlış bir şey mi yaptım acaba? Ne yapmam gerekiyor, nasıl düzeltebilirim bu durumu? Bir fikriniz var mı bu konuda?
  3. T

P8h68 Wi-Fi Sürücüsü Nerede Bulunur?

Eski bir sistemim var P8h68 anakartlı. Wi-Fi adaptörünü taktım ama sürücüsünü bir türlü bulamadım. ASUS'un sitesine baktım, orada da göremedim. Acaba Windows 10 ile uyumsuz mu? Belki de yanlış yerde arıyorumdur. Daha önce bu anakartı kullanan var mı? Sürücüyü nereden bulabilirim veya hangi...
  4. T

Windows 10'dan XP'ye Dönüş Mümkün mü?

Ya, eski bir programım var, Windows 10'da çalışmıyor. XP'ye dönmem lazım sanki. ISO falan gerekiyor diyorlar, tam anlamadım. Windows 10'u silip XP mi kurmam lazım? Sanal makine falan mı kursam? Çok teknik işlerden anlamam. Kolay bir yolu var mı bunun? XP'nin ISO'sunu nereden bulurum güvenli bir...
  5. T

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nasil oyun?

Sniper Ghost Warrior Contracts 2'ye göz attım, sizce nasıl? Oynayan var mı? Sniper oyunlarını severim ama bu seriyi hiç denemedim. Hikayesi sarıyor mu? Haritalar nasıl, çok mu tekrar ediyor? Optimizasyon sorunları var mı? Steam yorumları karışık gibi geldi. Co-op modu var mı acaba? Sniper Elite...
  6. T

The Boys 4. Sezon 5. Bölümde Ne Oldu?

The Boys'un son bölümü bayağı olaylıydı ya. Özellikle o sahneye ne diyorsunuz? Bence sezonun en iyilerindendi. Ama bir şey kafama takıldı. Şu karakterin motivasyonunu tam anlayamadım. Neden öyle bir şey yaptı ki? Belki de bir sonraki bölümde açıklar, bilemiyorum. Sizce bu sezon finali nasıl...
  7. T

Gims'in o şarkısı Gna'da Super Sako ve Hayko var mıydı?

Ya beyler bi şarkı vardı Gims söylüyordu sanırım. Gna mıydı neydi adı tam hatırlamıyorum. Bayağıdır aklımda takılı kaldı. O şarkıda Super Sako da mı vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta Hayko da sanki bir yerinde bir şeyler söylüyordu gibi. Belki de başka bir şarkıyla karıştırdım...
  8. T

G29 direksiyon seti alınır mı sizce?

G29 almayı düşünüyorum, araba oyunlarına merak sardım. Daha önce hiç direksiyon seti kullanmadım, ilk deneyimim olacak. Çok para vermek de istemiyorum açıkçası. G29 kullananlar memnun mu? Fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana, alternatifleri var mı aynı fiyat bandında? Yoksa biraz daha para...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri