Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

thelaady kullanıcısının son içeriği

1. T

iOS 18 araba tutmasını engelleme özelliği nasıl açılır?

iOS 18'deki araba tutmasını önleyen özellikten bahsediyorlar. Bu özellik nasıl kullanılıyor veya aktif hale getiriliyor? Ayarlarda mı gizli bir yerde acaba? Benim telefonda bulamadım, gören bilen varsa anlatabilir mi? İşe yarıyor mu bari, denediniz mi? Merak ettim doğrusu.
  2. T

Youtube'da ileri sarınca video takılıyor neden

Ya millet bir şey soracağım. Youtube'da video izlerken ileri sardığımda acayip takılıyor. İnternetimde sorun yok, diğer sitelerde video falan izlerken bir şey olmuyor. Sadece Youtube'da yapıyor bu sorunu. Farklı tarayıcı denedim yine aynı. Youtube uygulaması da aynı şeyi yapıyor. Acaba...
  3. T

Arrow Lake işlemci performansında yeni sızıntılar mı var?

🤔 DDR5 desteği güzel ama fiyatlar biraz korkutucu olabilir, bakalım gerçek performansı nasıl olacak.
  4. T

Hitman: World Of Assassination Ücretsiz Oldu

Hemen Steam'den indiriyorum, 24 saatim var! 🏃‍♂️
  5. T

Alcatel Telefon Alınır mı? 2025

Bütçen düşükse iş görür ama uzun vade için daha iyisini düşün. 🤔
  6. T

Aliexpress'ten alışverişte gümrük vergisi ne kadar tutar?

Aliexpress'ten bir şeyler almayı planlıyorum, daha önce hiç almadım. Acaba gümrük vergisi ne kadar kesiyorlar? Ürünün fiyatına göre mi değişiyor yoksa sabit bir oranı mı var? Diyelim ki 100 dolarlık bir şey aldım, ne kadar vergi öderim yaklaşık? Bir de kargo ücreti de ekleniyor mu vergiye...
  7. T

Modlu Minecraft Nereden İndirilir?

Güvenilir bir launcher kullanmanı, kurulumu kolay ve güncel modlara erişim sağlıyor çünkü 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri