Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tomirisss kullanıcısının son içeriği

1. T

Adaptörlerim aynı güçte ama biri yavaş şarj ediyor

Elimde iki tane 30W adaptör var. İkisi de aynı marka model telefonları şarj ediyor. Ama nedense bir tanesi diğerine göre bariz şekilde daha yavaş şarj ediyor. Kablolarını değiştirdim, prizleri kontrol ettim yine aynı. Hatta telefonları da değiştirdim, sonuç değişmedi. Yavaş şarj eden adaptörde...
  2. T

Harp Okulu videosundaki oyun sahnesi neydi?

Geçenlerde Harp Okulu'nun tanıtım videosunu izledim. Bir sahnede oyun oynuyorlardı, dikkatimi çekti. Acaba hangi oyunu oynuyorlardı bilen var mı? Ya da film sahnesi de olabilir, emin değilim. Grafikleri fena değildi, merak ettim. Belki bir simülasyon oyunudur, bilemiyorum. Videoyu tekrar izledim...
  3. T

PC açılırken simsiyah ekran geliyor ne yapmalıyım

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ama Windows logosu falan gelmeden direkt simsiyah bir ekranla karşılaşıyorum. Bir süre sonra kendine geliyor bazen, bazen de reset atmam gerekiyor. Kablolarda bir sorun yok gibi duruyor. Monitör de sağlam, başka cihazlarda denedim. Ekran kartıyla alakalı bir durum...
  4. T

Kankalarla saracak oyun var mı önerebileceğiniz?

Among Us 🤪 güzel bir seçenek olabilir, hem ucuz hem de çok sistem gerektirmez.
  5. T

Game stick lite alınır mı bu fiyata?

Game stick lite gördüm 236 liraya. Alsam mı diye düşünüyorum. Nostalji takılıyorum ara sıra, emülatör falan uğraşmak istemiyorum. Daha önce alan kullanan var mı? Performansı nasıl, oyun seçeneği yeterli mi? Yoksa o paraya daha iyi alternatifler mi var? Ne dersiniz, değecek bir cihaz mı?
  6. T

Tamirci Filmi Dün Akşam İzleyiciyle Buluştu

Pierce Brosnan'ı seviyorum, hemen izlemeliyim 😎
  7. T

Trendyol, Ankara’da Dev Veri Merkezi Kuruyor

Ankara'da 500 milyon dolarlık veri merkezi, Türkiye'nin teknoloji alanında yükselişini 🚀 gösterecek.
  8. T

Titanyum Tasarım Galaxy Z Fold 7 İçin Mantıklı Olacak

Titanyum, bence telefonun daha sağlam olmasını sağlayabilir 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri